Στη Βουλή "σκοτώνονται", στους χορούς αντάμα...! - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Στη Βουλή "σκοτώνονται", στους χορούς αντάμα...!

Στη Βουλή "σκοτώνονται", στους χορούς αντάμα...!
(ΦΩΤΟ: TATIANA ΣΤΟΙΤΣΕΒΑ)

Τον τελευταίο χρόνο, ήταν αρκετές οι περιπτώσεις που οι δύο βουλευτές Θεσπρωτίας, Βασίλης Γιόγιακας (ΝΔ) και Μάριος Κάτσης (ΣΥΡΙΖΑ), έχουν συγκρουστεί για πολιτικά ζητήματα της περιοχής.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, αντάλλαξαν όχι και τόσο ευγενικές εκφράσεις σε έντονα προσωπικό ύφος, πέραν της πολιτικής τους θέσης...

Ωστόσο, αυτά πάνε περίπατο, όταν οι δυο τους συναντιούνται σε χορούς και πανηγύρια...

Χαρακτηριστικό παράδειγμα την περασμένη εβδομάδα, στη χοροεσπερίδα του Συλλόγου Βλάχων Θεσπρωτίας, όπου οι δύο πολιτικοί εκπρόσωποι της Θεσπρωτίας χόρεψαν χέρι-χέρι...! Και δεν είναι η πρώτη φορά, ούτε η τελευταία, υποθέτουμε.

Σίγουρα όμως είναι η τελευταία φορά που χορεύουν έχοντας και οι δύο τη βουλευτική ιδιότητα, δεδομένου, ότι στις ερχόμενες εκλογές η Θεσπρωτία θα εκλέξει μόνο ένα βουλευτή, σύμφωνα με την απογραφή του 2021, στην οποία αποτυπώθηκε η μείωση του πληθυσμού της Θεσπρωτίας.

Ίσως αυτό να γιόρταζαν με το χορό τους...!

Ορισμένοι θέλουν οι πολιτικοί εκπρόσωποι του τόπου να είναι ενωμένοι, για το καλό του τόπου βεβαίως -βεβαίως, ωστόσο, υπάρχει και η άλλη άποψη, που θεωρεί υποκρισία όταν οι δυο τους ανταλλάσσουν αιχμηρές ανακοινώσεις κι έπειτα χορεύουν χέρι - χέρι, σαν να μην τρέχει τίποτα...!

Το μόνο σίγουρο είναι, ότι μέχρι τις εκλογές, θα δουν πολλά τα μάτια μας...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου