Έχασε το ...δεξί του χέρι! - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Έχασε το ...δεξί του χέρι!

Έχασε το ...δεξί του χέρι!

Ένα πολύτιμο στέλεχος της ομάδας του Δημάρχου Ηγουμενίτσας Γιάννη Λώλου, υπέβαλλε την παραίτησή του από τη θέση του ειδικού συνεργάτη του...

Ο λόγος για το Γιώργο Ντάνη, ο οποίος από τον πρώτο μήνα της θητείας του Γ. Λώλου, το 2014 μέχρι και σήμερα ήτανε κυριολεκτικά η σκιά του...

Όχι μόνο για τα καθήκοντα που τυπικά προσλήφθηκε, αλλά έφτασε σε σημείο να τον εκπροσωπεί ακόμη και σε επίσημες εκδηλώσεις και συνέδρια...

Ο λόγος παραίτησης δεν έγινε επίσημα γνωστός από τους ίδιους, αλλά από ό,τι μαθαίνουμε ο νεαρός συνεργάτης του Δημάρχου, προτίμησε μια πιο ασφαλή θέση στο δημόσιο, όπως άλλωστε κάνουν όλοι οι φιλελεύθεροι!

Για τον κ. Λώλο φαίνεται όμως πως πρόκειται για σημαντική απώλεια, δεδομένου ότι μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο και χρειάζεται περισσότερο από ποτέ ειδικούς συνεργάτες...!

Ο Γ. Ντάνης  με ανάρτησή του γνωστοποίησε την αποχώρησή του, αναφέροντας:

"Μετά από 8 και πλέον χρόνια, έχοντας αποκομίσει νέες φιλίες, εμπειρίες και γνώσεις, υπέβαλα σήμερα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων την παραίτησή μου από Επιστημονικός Συνεργάτης.

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και κυρίως για την δημιουργική συνεργασία που είχαμε. Ακόμη θέλω να ευχαριστήσω τους αιρετούς, τους δημοτικούς υπαλλήλους και τους φορείς, για την άριστη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια. Μια πολυεπίπεδη συνεργασία, που στόχο είχε να ανοίξει τα φτερά της αναπτυξιακής προοπτικής του Δήμου. Θα συνεχίσω ωστόσο να είμαι δίπλα τους προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα το πολυσχιδές έργο της Δημοτικής Αρχής.
Μια συνεργασία, ολοκληρώνεται και περνά σε άλλο επίπεδο, γιατί ο Δήμος Ηγουμενίτσας για μένα θα είναι πάντα κύκλος που δεν κλείνει..."!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου