Θεσπρωτία: Και η χερσαία ζώνη στο πακέτο για ξεπούλημα, παρά τις διαβεβαιώσεις... - Τρεις (3) προσφορές για τον ΟΛΗΓ!!! - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Θεσπρωτία: Και η χερσαία ζώνη στο πακέτο για ξεπούλημα, παρά τις διαβεβαιώσεις... - Τρεις (3) προσφορές για τον ΟΛΗΓ!!!

Θεσπρωτία:  Και η χερσαία ζώνη στο πακέτο για ξεπούλημα, παρά τις διαβεβαιώσεις... - Τρεις (3) προσφορές για τον ΟΛΗΓ!!!

Κατατέθηκαν χθες (5/8/2022) προς το ΤΑΙΠΕΔ 3 προσφορές για την απόκτηση του 67% του μετοχικού κεφαλαίου του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, σύμφωνα με την προκήρυξη του ΤΑΙΠΕΔ.

Σε επίσημη ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ γίνεται γνωστό ότι οι προσφορές αφορούν και τη χερσαία ζώνη, δηλαδή "των γηπέδων, κτιρίων και εγκαταστάσεων της χερσαίας λιμενικής ζώνης του λιμένος Ηγουμενίτσας, του αλιευτικού καταφυγίου Σαγιάδας, του αλιευτικού καταφυγίου Πλαταριάς και του καταφυγίου σκαφών αναψυχής στα Σύβοτα".

Αυτό δηλαδή που διαβεβαίωναν όλοι οι τοπικοί άρχοντες της Θεσπρωτίας, τα τελευταία χρόνια, αλλά και προσφάτως ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης από την Ηγ/τσα, ήρθε χθες το ΤΑΙΠΕΔ με επίσημη ανακοίνωσή του να τους διαψεύσει...

Άραγε, όλοι αυτοί που θα κρυφτούν;;;;

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ...

ΤΑΙΠΕΔ: Τρεις δεσμευτικές προσφορές για την απόκτηση του 67% του μετοχικού κεφαλαίου του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας

Το ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία μέλος του Υπερταμείου, παρέλαβε την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022, τρεις (3) δεσμευτικές προσφορές για την απόκτηση πλειοψηφικού μεριδίου συμμετοχής σε ποσοστό 67% στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας «Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας Α.Ε.» (Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε.).

Δεσμευτικές προσφορές υπέβαλαν τα εξής επενδυτικά σχήματα (με αλφαβητική σειρά):

1) ATTICA A.E. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ & ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.
2) ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ GRIMALDI EUROMED S.p.A. - MΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Α.Ν.Ε. & ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.Ε.
3) ΟΛΘ Α.Ε.

Η διαδικασία αξιολόγησης των προσφορών σύμφωνα με τους όρους της πρόσκλησης υποβολής δεσμευτικών προσφορών θα εκκινήσει άμεσα.

Οι οικονομικές προσφορές των επενδυτών που πληρούν τους όρους του διαγωνισμού θα αποσφραγιστούν σε επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου, ακολουθώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Η Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. έχει το δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης και λειτουργίας των γηπέδων, κτιρίων και εγκαταστάσεων της χερσαίας λιμενικής ζώνης του λιμένος Ηγουμενίτσας, του αλιευτικού καταφυγίου Σαγιάδας, του αλιευτικού καταφυγίου Πλαταριάς και του καταφυγίου σκαφών αναψυχής στα Σύβοτα".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου