Ηγουμενίτσα: Χριστουγεννιάτικο εικαστικό εργαστήρι με την Άγαθα Μίγγου - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Ηγουμενίτσα: Χριστουγεννιάτικο εικαστικό εργαστήρι με την Άγαθα Μίγγου

Ηγουμενίτσα: Χριστουγεννιάτικο εικαστικό εργαστήρι με την Άγαθα Μίγγου

Η εικαστικός Άγαθα Μίγγου υποδέχεται το πνεύμα των Χριστουγέννων με ένα σεμινάριο με την τεχνική του Dotting (Ντότινγκ), δηλαδή ζωγραφική με τελείες, στο εργαστήρι ζωγραφικής της.

Οι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν στολίδια με Χριστουγεννιάτικες παραστάσεις σε ξύλινες ροδέλες. Θα μάθουν τα εργαλεία, τα βοηθήματα και τις δυνατότητες της τεχνικής, θα συζητήσουν για τα είδη χρωμάτων και επιφανειών που μπορεί να εφαρμοστεί και θα δούν παραδείγματα σε ψηφιακή παρουσίαση αλλά και εφαρμογές σε διάφορα υλικά από κοντά.


Στο χώρο οι συμμετέχοντες θα κάνουν πρακτική στο χαρτί με χριστουγεννιάτικες παραστάσεις και θα καταφέρουν να σχεδιάσουν ξύλινα στολίδια για το δέντρο τους τα οποία παρέχονται από το σεμινάριο.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η χαρά της δημιουργίας με μια εύκολη τεχνική παντός τύπου και επιφάνειας που αναπτύσσει τη λεπτή κινητικότητα, απτικές δεξιότητες, την αίσθηση των αποστάσεων και την ανάπτυξη μοτίβων ενώ λειτουργεί θεραπευτικά για το δημιουργό.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ενήλικες, έφηβους και παιδιά από 10 ετών και πάνω.
Ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών είναι 6 και θα χρειαστεί να κάνετε τηλεφωνική κράτηση στο 6949311879 ή 2665302420 (Άγαθα/Ανδρέας).

Το εργαστήρι βρίσκεται στην Αγίων Αποστόλων 27, στο κτίριο που στεγάζεται ο ΟΑΕΔ, δίπλα από το 2ο Δημοτικό σχολείο έναντι που λιμανιού για την Κέρκυρα.
Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου και ώρα 4:00 - 5:30 (διάρκεια 1:30 ώρα,).

Όλα τα υλικά παρέχονται από το σεμινάριο.

Υπάρχει δυνατότητα αγοράς και πακέτου υλικών σε δυο επιλογές σύνθεσης εργαλείων και διάφορες σειρές συνδυασμών χρωμάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου