Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το Δήμο Ηγουμενίτσας ο Παναγιώτης Νταής (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το Δήμο Ηγουμενίτσας ο Παναγιώτης Νταής (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το Δήμο Ηγουμενίτσας ο Παναγιώτης Νταής  (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ»

Την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 6 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «Αντζέλικα», πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση του κόσμου, η δημόσια ανοικτή εκδήλωση για την επίσημη ανακοίνωση της καθόδου του Συνδυασμού «Συμμαχία Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης» στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας Δημοτικής Αρχής στο Δήμο Ηγουμενίτσας.


Κεντρικός ομιλητής ήταν ο επικεφαλής του Συνδυασμού Παναγιώτης Νταής, Δημοτικός Σύμβουλος Ηγουμενίτσας. Ο κ. Νταής ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους αποφασίστηκε η δημιουργία του συνδυασμού, οι οποίοι σχετίζονται με τις μεγάλες προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει τα επόμενα χρόνια ο Δήμος Ηγουμενίτσας.


Οι προκλήσεις αυτές προέρχονται από την ιδιωτικοποίηση του λιμένα εξωτερικού της Ηγουμενίτσας, από την ανάγκη αξιοποίησης όλων των δυνατοτήτων που προσφέρουν τα ευρωπαϊκά και εθνικά χρηματοδοτικά προγράμματα, από την διεκδίκηση της υλοποίησης μεγάλων έργων και παρεμβάσεων στην περιοχή, όπως ο περιφερειακός δρόμος της Ηγουμενίτσας και η λειτουργία πανεπιστημιακού τμήματος στην περιοχή, από την αναγκαιότητα ολοκλήρωσης του αναπτυξιακού, χωροταξικού και πολεοδομικού σχεδιασμού, εφαρμογής του σχεδίου διαχείρισης απορριμμάτων και των σχεδίων αστικής ανάπτυξης, ανάπλασης και κινητικότητας, καθώς και ενεργειακής αναβάθμισης των δημοτικών κτηρίων. 

Προέρχονται επίσης από την αδήριτη πραγματικότητα της νέας αντίληψης για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, η οποία συνδυάζεται με τον πολιτισμό, το περιβάλλον και την παραγωγή του πρωτογενούς τομέα. Προέρχονται τέλος από την προτεραιότητα που πρέπει να δοθεί στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου, στην βελτίωση του επιπέδου των παρεχόμενων κοινωνικών υπηρεσιών, καθώς και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών από τις δημοτικές υπηρεσίες.


Ο κ. Νταής, ανέφερε ότι ο Συνδυασμός σέβεται απολύτως τα κόμματα, την προσφορά και τα όργανά τους, καθώς και τις πολιτικές πεποιθήσεις όλων των μελών του, αλλά θα κατέλθει στις εκλογές χωρίς να συμμετάσχει σε διαδικασίες χρισμάτων, επειδή για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων απαιτείται συστράτευση ευρύτερων πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων. Για το λόγο αυτό το επόμενο χρονικό διάστημα θα επιδιώξει συναντήσεις με όλους τους τοπικούς φορείς, προκειμένου να οριστικοποιηθεί ένα συνεκτικό και ρεαλιστικό πρόγραμμα ανάπτυξης και αλληλεγγύης.


Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Νταής, αφού ευχαρίστησε θερμά εκ μέρους του Συνδυασμού τους παρευρεθέντες, απηύθυνε ανοικτό κάλεσμα προς όλους για ενεργό συμμετοχή στην προσπάθεια του Συνδυασμού, προκειμένου να οριστικοποιηθεί ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα για την περιοχή και πάνω σε αυτό να οικοδομηθεί μια ευρεία συμμαχία κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων, για την τελική νίκη στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023.

(Στο παρακάτω βίντεο του Βαγγέλη Χαλματζή, μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την ομιλία του κ. Νταή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου