Πολιτικό άνοιγμα από το ΚΚΕ Παραμυθιάς - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Πολιτικό άνοιγμα από το ΚΚΕ Παραμυθιάς

Πολιτικό άνοιγμα από το ΚΚΕ Παραμυθιάς

Μεγάλο πολιτικό άνοιγμα πραγματοποιεί την περίοδο που διανύουμε η ΚΟΒ Παραμυθιάς του ΚΚΕ ώστε το κάλεσμα της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος να φτάσει σε κάθε εργαζόμενο, αγρότη, άνεργο, μικρό επαγγελματία της περιοχής όλου του Δήμου Σουλίου.

Με περιοδείες και εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς, εμπορομάγαζα, δημόσιες υπηρεσίες, γειτονιές και χωριά, τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ απευθύνονται μαζικά στον λαό της περιοχής καλώντας τον σε αγωνιστική συμπόρευση ώστε ο ίδιος να γίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων.

Πιο συγκεκριμένα:

· στις 10/11 κλιμάκιο του ΚΚΕ επισκέφτηκε και περιόδευσε τις περιοχές της Γλυκής και της Ποταμιάς και στις 17/11 την περιοχή του Γαρδικίου όπου συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής.


· Την Πέμπτη 24/11 πολυμελές κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τους Σπύρο Υφαντή (μέλος του ΤΓ της ΤΟ Θεσπρωτίας και προέδρου του σωματείου ΟΤΑ Θεσπρωτίας), Χρυσηίδα Γεωργίου (γραμματέα της ΚΟΒ Παραμυθιάς) και Ηλία Κουτσή (επικεφαλής της τοπικής Λαϊκής Συσπείρωσης) περιόδευσε στο δημαρχιακό μέγαρο του Δήμου Σουλίου. 

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Δήμαρχο Γιάννη Καραγιάννη ο οποίος έθεσε επί τάπητος όλα τα καίρια ζητήματα του δήμου ενώ από την πλευρά τους τα μέλη του ΚΚΕ τόνισαν την ανάγκη ενδυνάμωσης των δομών του δήμου μακριά από λογικές ιδιωτικοποίησης και εργολαβοποίησης των υπηρεσιών. 

Επίσης κάλεσαν τη Δημοτική Αρχή να σταθεί αρωγός και όχι εμπόδιο στην προσπάθεια συμβασιούχων να διεκδικήσουν μονιμοποίηση μέσω και της δικαστικής οδού. 

Στην συνέχεια έγινε ζωντανή συζήτηση με τους εργαζόμενους του δήμου για την ακρίβεια, την ενεργειακή φτώχεια και γενικότερα τα προβλήματα που απασχολούν και πνίγουν τα λαϊκά νοικοκυριά. Προβληματισμός υπήρξε για το ποια είναι η διέξοδος από αυτή την κατάσταση για το αν αυτά που αντιμετωπίζουμε είναι αναπόφευκτα. Με ενδιαφέρον έγινε συζήτηση σχετικά με τη διέξοδο της αγωνιστικής συμπόρευσης με το ΚΚΕ, για το πως ο εργαζόμενος θα οργανώσει τον αγώνα του για να διεκδικήσει άμεσες αλλά και οριστικές λύσεις.

· Το Σάββατο 26/11 κλιμάκιο του ΚΚΕ περιόδευσε στον εμπορικό πεζόδρομο της Παραμυθιάς όπου και συνομίλησε με τους καταστηματάρχες και τους πελάτες για τα οξυμένα προβλήματα (ενέργεια, φορολογία, ακρίβεια κα) αλλά και την προοπτική μέσα από τους αγώνες, την οργάνωση και τη διεκδίκηση.

Όλο το επόμενο διάστημα η ΚΟΒ Παραμυθιάς θα συνεχίσει της περιοδείες, συσκέψεις και παρεμβάσεις σε όλο το δήμο.

Παραμυθιά 27/11/2022

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου