Δεν έχει την ευθυξία να παραιτηθεί...;;; - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

Δεν έχει την ευθυξία να παραιτηθεί...;;;

Δεν έχει την ευθυξία να παραιτηθεί...;;;

Τα όμορφα που συμβαίνουν με την κυβέρνηση της ΝΔ, φαίνεται θα συνεχίσουν μέχρι και την τελευταία στιγμή που θα κλείσουν την πόρτα του Μαξίμου, αν βέβαια έχουν αφήσει το πόμολο στη θέση του.

Τα ίδια βέβαια συμβαίνουν και στη Θεσπρωτία, με τον ανεπανάληπτο στο είδος του, Βασίλη Γιόγιακα και τα πολιτικά του καμάρια...!

Μια ακόμη σκανδαλώδης απόφαση της Διοίκησης του ΟΛΗΓ (παρόλο που ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για την πώλησή του, εκείνοι συνεχίζουν ακάθεκτοι) ήταν η αιτία για την παραίτηση του Διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Βασίλη Γιόγιακα στην Αθήνα.

Τι συνέβη

Στις 8 Νοεμβρίου ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗΓ Θανάσης Πορφύρης προχώρησε στην απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας προετοιμασίας και παρουσίασης ομιλίας –συγγραφή κειμένου και παρουσία σε Power Point- με θέμα τις «πράσινες δράσεις» στην εταιρεία PUBLICIS CONSULTANTS ATHENS, που έχει έδρα στην Αθήνα.

Το ποσό της ανάθεσης ήταν 2.400 ευρώ πλέον του ΦΠΑ. 
Μόνο και μόνο το κόστος για ένα power point, αποτελεί σκανδαλώδης απόφαση. Ωστόσο έχει και καλύτερο. 
Στην εταιρεία που πήρε την ανάθεση μετέχει, σε διοικητική μάλιστα θέση, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Βασίλη Γιόγιακα στην Αθήνα.

Όταν ο Β. Γιόγιακας ρωτήθηκε για το θέμα από το δημοσιογράφο Β. Αναστασίου στο πλαίσιο του ρεπορταζ, δήλωσε άγνοια και ζήτησε άμεσα την παραίτηση του συνεργάτη του από το πολιτικό του γραφείο.

Με λίγα λόγια, οι Διοικούντες του ΟΛΗΓ, οι εκλεκτοί της ΝΔ και του Βασίλη Γιόγιακα, μεταξύ των 2.000 αναθέσεων που έχουν μοιράσει, έδωσαν και μια στο στενό συνεργάτη του Βουλευτή, κάτι το οποίο ο ίδιος δε γνώριζε, όπως δήλωσε.

Θα μπορούσε βέβαια, αν θεωρεί ότι παίχτηκε κάποιο περίεγο παιχνίδι πίσω από την πλάτη του, να ζητούσε και την παραίτηση του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΟΛΗΓ, κάτι όμως που δεν έκανε...

Η απάντηση του Βασίλη Γιόγιακα

Λίγη ώρα μετά το δημοσίευμα του thespro.gr ο κυβερνητικός βουλευτής, απέστειλε δελτίο Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, σχετικά με το θέμα, στο οποίο αναφέρει:

Απάντηση Β. Γιόγιακα σε δημοσίευμα τοπικού Μέσου: «καμία σχέση με όσα υπονοούνται»

Ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με δημοσίευμα του τοπικού Τύπου σχετικά με υπόθεση απ’ ευθείας ανάθεσης του ΟΛΗΓ:

«Όσοι με ξέρουν, καταλαβαίνουν ότι ποτέ δεν είχα ούτε θα έχω σχέση με όσα υπονοούνται στο δημοσίευμα τοπικού Μέσου.

Οι σχέσεις μου ήταν και είναι καθαρές.

Επειδή δεν θέλω να μείνει στον αέρα ακόμα και η πιο ασήμαντη, και η πιο κακόβουλη καταγγελία, επιχείρησα αμέσως να διερευνήσω τη σχέση του συνεργάτη μου με τα όσα γράφονται, ο οποίος είχε την ευθιξία να θέσει στη διάθεσή μου την παραίτησή του, εξηγώντας μου τις ενέργειές του, για τις οποίες ωστόσο δεν ήμουν ενήμερος.

Πέραν αυτού δεν νομίζω ότι αξίζει να πούμε κάτι άλλο.».

Προσπαθεί να το μπαλώσει με την παραίτηση του συνεργάτη

Ο βουλευτής λοιπόν, θεωρεί, ότι με την παραίτηση του συνεργάτη του, το θέμα θεωρείται λήξαν. Αλλά δεν εξήγησε ο κ. Γιόγιακας, γιατί ζήτησε την παραίτηση του συνεργάτη του. Έπραξε κάτι παράνομο ή παραδέχεται ότι η ανάθεση ήταν φωτογραφική για το συνεργάτη του; Ή μήπως για λόγους ηθικής τάξης;; Ό,τι κι αν ισχύει, προκύπτει ένα πολύ σημαντικό ερώτημα προς τον κ. Γιόγιακα...

Αφού και ο ίδιος κάνει δουλειές με το δημόσιο και συγκεκριμένα μισθώνει κτίριο ιδιοκτησίας του -όσο κυβερνάει η ΝΔ- στην Περιφέρεια και μάλιστα η πρώτη μίσθωση ήταν με εξοργιστικούς όρους, γιατί δεν καταθέτει και ο ίδιος την παραίτησή του;;;

Μάλλον, ο γαλάζιος βουλευτής πορεύεται στα χνάρια του Μητσοτάκη, ο οποίος  παραίτησε πρόσφατα το διευθυντή του γραφείου του, πετώντας από πάνω του την ευθύνη για τις υποκλοπές...

Οι συνεργάτες του δηλαδή μοιράζονται δημόσιο χρήμα και ο ίδιος δεν ξέρει τι γίνεται;; Ακόμη και σε αυτή την περίπτωση, ομολογεί ανικανότητα να τους ελέγξει...

Ίσως πάλι, όταν αναφέρει στην ανακοίνωσή του, ότι ο συνεργάτης του "είχε την ευθιξία να θέσει την παραίτησή του", αυτομάτως ομολογεί ότι ο ίδιος δεν έχει την ευθυξία να παραιτηθεί με τη σειρά του...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου