Συνάντηση κορυφής Μπάρμπα - Μητσοτάκη...! - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Συνάντηση κορυφής Μπάρμπα - Μητσοτάκη...!

Συνάντηση κορυφής Μπάρμπα - Μητσοτάκη...!

"Ευχαριστώ πολύ τον πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη που με άκουσε.  Μου πρότεινε και βρήκαμε λύσεις για θέματα που αφορούν την πατρίδα μας", έγραψε η Βάνα Μπάρμπα στο λογαριασμό της στο Instagram.

Η ηθοποιός συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό, χωρίς να γράψει περισσότερα για το λόγο ή λεπτομέρειες από τη συνάντησή τους, ούτε βέβαια το Μέγαρο Μαξίμου προέβη σε κάποια ανακοίνωση για τη συνάντηση κορυφής...!

Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση της ΝΔ που καταρρέει με κρότο, φαίνεται πως ψάχνει τρόπους να κρατηθεί με επικοινωνιακούς όρους ελαφρότητας στον αφρό της ειδησεογραφίας, την ώρα που αποφεύγουν επιδεικτικά να απαντήσουν σε κρίσιμα ερωτήματα για το σκάνδαλο των υποκλοπών και κυρίως της κατάρρευσης του βιοτικού επιπέδου της πλειονότητας των πολιτών.

Η ανάρτηση της Θεσπρωτής ηθοποιού προκαλεί για ακόμη μια φορά σχόλια και σενάρια εκλογών και το πρώτο που σκέφεται κανείς είναι αν τελικά η Βάνα Μπάρμα θα είναι υποψήφια με τη ΝΔ στη Θεσπρωτία που αναζητά γυναίκες για το ψηφοδέλτιο...

Πριν λίγο καιρό, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η γνωστή ηθοποιός θα είναι υποψήφια βουλευτής στη Θεσπρωτία με το ΠΑΣΟΚ, ωστόσο ουδείς μπορεί να γνωρίζει τι συμβαίνει στα φωτισμένα αυτά μυαλά που βρήκαν λύσεις για να σώσουν την πατρίδα...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου