ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας: "Η απόγνωση του προσωπικού του Γ.Ν.Φ δεν μπορεί να καλυφθεί από τις ανακοινώσεις των Βουλευτών του νομού" - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας: "Η απόγνωση του προσωπικού του Γ.Ν.Φ δεν μπορεί να καλυφθεί από τις ανακοινώσεις των Βουλευτών του νομού"

ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας: "Η απόγνωση του προσωπικού του Γ.Ν.Φ δεν μπορεί να καλυφθεί από τις ανακοινώσεις των Βουλευτών του νομού"

Το τελευταίο διάστημα, βρισκόμαστε θεατές σε ένα “κακογυρισμένο” σίριαλ απονομής ευθυνών των 2 Βουλευτών της Θεσπρωτίας, στην πλάτη του υποστελεχωμένου Γενικού Νοσοκομείου Φιλιατών.
Ενός Νοσοκομείου, που έχει εκπέμψει SOS, στην χειρότερη επιδημιολογική κατάσταση που εχει βρεθεί η χώρα, εντείνοντας το συναίσθημα της ανασφάλειας στους κατοίκους της Θεσπρωτίας.

Οι φωνές απόγνωσης τόσο του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού, οσο και του ιατρικού συλλόγου Θεσπρωτίας, δεν μπορούν να καλυφθούν, από κραυγές απόδοσης ευθυνών των δύο εκπροσώπων μας στην Ελληνική Βουλή και το μπαράζ ανακοινώσεων στις οποίες προβαίνουν.

Ξεχνάνε και οι 2 τους, πως κυβερνούν την χώρα τα τελευταία 10 χρόνια, ένα διάστημα που το νοσοκομείο Φιλιατών αποδυναμώθηκε από προσωπικό, φτάνοντας στο σημείο σήμερα να υπηρετούν 32 μόνιμοι ιατροί και 14 επικουρικοί, από τους 69 που απαιτούνται. Έτσι το το Ακτινοδιαγνωστικό εργαστήριο, το Μικροβιολογικό εργαστήριο και το Αναισθησιολογικό τμήμα, εφημερεύει αρκετές μέρες τους τελευταίους μήνες χωρίς Ιατρούς, με οτι αυτό μπορεί να σημαίνει για την δημόσια υγεία.

Η συνεχής αποδήμηση των υπηρεσιών του μοναδικού Νοσοκομείου της Θεσπρωτίας, πρέπει να σταματήσει άμεσα, έτσι ώστε αφενός το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων της Θεσπρωτίας να αυξηθεί, αφετέρου, στην επόμενη επίσκεψη Ηπείρου της αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας κας Γκάγκα, να μας κάνει την τιμή να έρθει και απο το Νοσοκομείο Φιλιατών και να μην είναι το μοναδικό που δεν θα επισκεφτεί, όπως έκανε στην πρόσφατη περιοδεία στα Νοσοκομεία της Ηπείρου.

Το Εθνικό Σύστημα Υγείας που το ΠΑΣΟΚ και ο αείμνηστος Γεώργιος Γεννηματάς προσέφερε στην χώρα και αποτελεί ένα κοινωνικό συμβόλαιο που σπάει τις ανισότητες και μια διαγενεακή παρακαταθήκη για τους νεότερους, πνέει τα λοίσθιά του και καλούμε το Υπουργείο Υγείας και την 6η ΥΠΕ, όπως όπως δώσει άμεση λύση στα σοβαρά προβλήματα του υποστελεχωμένου Νοσοκομείου Φιλιατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου