Ευχαριστήριο μήνυμα Μ. Κάτση για τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Ευχαριστήριο μήνυμα Μ. Κάτση για τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Ευχαριστήριο μήνυμα Μ. Κάτση για τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους πολίτες της Θεσπρωτίας, που ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Προέδρου μας Αλέξη Τσίπρα, πλαισίωσαν με πρωτοφανή μαζικότητα τις τάξεις του κόμματός μας, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα ελπίδας και ανατροπής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Θεσπρωτίας, μέσα από μια διαφανή και αδιάβλητη διαδικασία, πραγματική γιορτή Δημοκρατίας, τριπλασίασε τα μέλη του, κάνοντας έτσι ένα αποφασιστικό βήμα για μια οργάνωση σύγχρονη, συμμετοχική και αντιστοιχισμένη με τους χιλιάδες προοδευτικούς πολίτες που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια στο νομό.

Επιπλέον, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλα τα παλιά μέλη του κόμματος, τα οποία στις κάλπες που στήθηκαν στη Θεσπρωτία για την εκλογή μελών στην Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος, με τίμησαν δίνοντάς μου ποσοστό 80%, αλλά και τους υπόλοιπους Ηπειρώτες, που με τη στήριξή τους με κατέταξαν στην πρώτη τριάδα μεταξύ των ανδρών και στην πρώτη πεντάδα ανάμεσα στο σύνολο των συνυποψηφίων μου στην Ήπειρο. Παρά το γεγονός ότι εκλέγονται 10 νέα μέλη από την Ήπειρο, δεν θα συμμετέχω στην Κεντρική Επιτροπή, λόγω του αριθμητικού ορίου που υπάρχει, και καλώς υπάρχει, για τους εν ενεργεία Βουλευτές.

Θέλω να συγχαρώ και να ευχηθώ καλή και παραγωγική θητεία στις συντρόφισσες και στους συντρόφους που εκλέχθηκαν στην Κεντρική Επιτροπή. Είμαι απολύτως βέβαιος ότι θα επιτελέσουν άψογα το δύσκολο έργο που έχουν μπροστά τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία των 110.000 νέων μελών και των πάνω από 172.000 συνολικά, είναι πλέον ένα πολύ ισχυρό κόμμα, έτοιμο να απαντήσει στην ανάγκη του δημοκρατικού κόσμου της πατρίδας μας για πολιτική αλλαγή και προοδευτική διακυβέρνηση.

Πιο δυνατοί από ποτέ, συνεχίζουμε τον αγώνα μας ώστε να δώσουμε ανάσα και χαμόγελο στην κοινωνική πλειοψηφία, μέσα από την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν στήσει κάλπες ο κ. Μητσοτάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου