Τροποποιήθηκε ο αναρτημένος δασικός χάρτης Π.Ε. Θεσπρωτίας - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Τροποποιήθηκε ο αναρτημένος δασικός χάρτης Π.Ε. Θεσπρωτίας

Τροποποιήθηκε ο αναρτημένος δασικός χάρτης Π.Ε. Θεσπρωτίας

Από την Δ/νση Δασών Θεσπρωτίας ανακοινώνεται ότι με την 21015/25-02-2022 (ΑΔΑ: Ω51ΖΟΡ1Γ-ΩΝ6) Πράξη Τροποποίησης Αναρτημένου Δασικού Χάρτη Π.Ε. Θεσπρωτίας, τροποποιήθηκε ο αναρτημένος δασικός χάρτης Π.Ε. Θεσπρωτίας με την ενσωμάτωση των διορθώσεων προδήλων σφαλμάτων όπως αυτά περιγράφονται στην παρ. Α της με αριθμ. 153394/919/12.04.2017 Υπουργικής απόφασης (Β΄ 1366) “Καθορισμός, προσδιορισμός, τρόπος και διαδικασία διόρθωσης πρόδηλων σφαλμάτων στην κατάρτιση και κύρωση των δασικών χαρτών“.

Για την ενημέρωση των πολιτών σε θέματα των Δασικών Χαρτών της ΠΕ Θεσπρωτίας, έχει συσταθεί Σημείο Υποστήριξης Ανάρτησης Δασικού Χάρτη (Σ.Υ.Α.Δ.Χ.) με έδρα τα γραφεία της Διεύθυνσης Δασών Θεσπρωτίας, Ταχ. Δ/νσηΠαν. Τσαλδάρη 21- Τ.Κ. 46100, τηλ. 2665028347, 2665024170, 2665022241(εσωτερικό 107, 108), Δ/νση ηλ. ταχυδρομείου (email): dxthesp@apdhp-dm.gov.gr, όπου παρέχονται γενικές πληροφορίες για το περιεχόμενο του αναρτημένου Δασικού Χάρτη και του τρόπου υποβολής αντιρρήσεων τις εργάσιμες ημέρες κατά τις ώρες 07.00 π.μ. – 15.00 μ.μ.

Για όσο διάστημα ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, το Σ.Υ.Α.Δ.Χ. δύναται να δέχεται κοινό, μόνο κατόπιν προηγούμενου ραντεβού, με βάση τους τιθέμενους περιορισμούς, που ισχύουν ανά περιοχή και τις σχετικές εγκύκλιες οδηγίες του Υπουργείου Εσωτερικών για τη λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών.

Ο ανωτέρω Διορθωμένος Δασικός Χάρτης είναι προσβάσιμος για κάθε ενδιαφερόμενο στην ιστοσελίδα του Ν.Π.Δ.Δ. "Ελληνικού Κτηματολογίου" (https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/Entrance_Page.aspx), και στην ιστοσελίδα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας (www.apdhp-dm.gov.gr).

Συνιστούμε σε όλους τους ενδιαφερόμενους τον επανέλεγχο σύμφωνα με τον νέο τροποποιημένο Δασικό Χάρτη.

Η υποβολή αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου του Δασικού Χάρτη Π.Ε. Θεσπρωτίας πραγματοποιείται εντός αποκλειστικής προθεσμίας, η οποία ξεκίνησε την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021 με καταληκτική ημερομηνία την 31η Μαΐου 2022, ημέρα Τρίτη.
Η καταληκτική προθεσμία ισχύει και για του κατοίκους εξωτερικού.

Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ TΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ», ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΦΟΡΜΑΣ.

Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στο Σ.Υ.Α.Δ.Χ. Π.Ε. Θεσπρωτίας το οποίο στεγάζεται στην Διεύθυνση Δασών Θεσπρωτίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου