Αντώνης Μπέζας: "Θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας στις επόμενες εκλογές" - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Αντώνης Μπέζας: "Θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας στις επόμενες εκλογές"

Αντώνης Μπέζας: "Θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας στις επόμενες εκλογές"

Την αποκάλυψη πως θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, έκανε σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο αγαπημένο του τοπικό site, thesprotikoiantilaloi.gr, ο πρώην βουλευτής Θεσπρωτίας Αντώνης Μπέζας.

Ο κ. Μπέζας, στην πρώτη του συνέντευξη μετά την απομάκρυνσή του από το ΕΤΑΔ, μίλησε ανοιχτά για όλους και για όλα.

Σε ερώτησή μας, σχετικά με την αποπομπή του από την ΕΤΑΔ, δήλωσε την απογοήτευσή του, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος αφού πρώτα τον έκοψε τελευταία στιγμή από το ψηφοδέλτιο της Θεσπρωτίας στις εκλογές του 2019, τώρα τον απέπεμψε και από τη θέση που τον είχε τοποθετήσει, ως τεχνοκράτη. Συγκεκριμένα, στην ερώτησή μας τι θα έλεγε στον πρωθυπουργό αν τον είχε μπροστά του, ήταν λακωνικός: "Μητσοτάκη γ@μ@σ@ι..."!

Όσον αφορά τη διεκδίκηση της δημαρχίας στο Δήμο Ηγουμενίτσας, ο κ. Μπέζας τόνισε: "Ξεκίνησα την πολιτική μου σταδιοδρομία από την τοπική αυτοδιοίκηση και παρόλο που ανήρθα σε ανώτερες κυβερνητικές θέσεις, όποτε ο λαός με έστελνε σπίτι μου, εγώ έβρισκα τρόπο να βολεύομαι σε θέσεις της αυτοδιοίκησης, όπως ειδικός συνεργάτης στο Δήμο Πάργας ή Γενικός Γραμματεάς στο Δήμο Πρέβεζας, οπότε γνωρίζω από πρώτο χέρι τις ανάγκες ενός Δήμου, αλλά και το know how για να πάει μπροστά ο Δήμος. Τώρα, μετά και την ηρωϊκή μου έξοδο από την ΕΤΑΔ, καθώς και από το γεγονός ότι ο κ. Λώλος τα έχει κάνει μαντάρα στο Δήμο, νομίζω ότι είναι κατάλληλη στιγμή να επιστρέψω στην αυτοδιοίκηση, δεδομένου ότι ο κόσμος ξεχνά γρήγορα..."!

Στο ερώτημα, αν θα ζητήσει στήριξη από το κόμμα της ΝΔ ή από άλλους τοπικούς πολιτικούς παράγοντες, απάντησε: "Από τον γκαντέμη δεν πρόκειται να ζητήσω ούτε στραγάλι, αλλά στην τοπική κοινωνία έχω ακόμη ισχυρά πολιτικά ερείσματα. Πολλοί είναι αυτοί που πίνουν νερό στο όνομά μου, ενώ άλλοι, ευελπιστώ ότι θα με στηρίξουν για να τους στηρίξω κι εγώ. Συγκεκριμένα, προσδοκώ στη στήριξη του Θωμά Πιτούλη, αν όντως θέλει να τον στηρίξω στις βουλευτικές εκλογές. Έπειτα πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ μια χαρά θα μπορούσε να με στηρίξει όπως έχει κάνει και στο παρελθόν.  Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε".

Καλό μήνα και καλή πρωταπριλιά...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου