Ο Ποδηλατικός Όμιλος Ηγουμενίτσας για την επιτυχημένη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Ηγουμενίτσας για την επιτυχημένη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Ηγουμενίτσας για την επιτυχημένη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας

3ος WEST COAST MTB RACE 2022 (XCC-XCO) και
2ος Αγώνας Κυπέλλου Ελλάδος LEAGUE XCO 2022

Το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Απριλίου 2022, πραγματοποιήθηκαν στην Ηγουμενίτσα ο 3ος WEST COAST (XCC) MTB RACE 2022 και ο 2ος Αγώνας Κυπέλλου Ελλάδος LEAGUE XCO 2022, που διοργανώθηκαν από τον Ποδηλατικό Όμιλο Ηγουμενίτσας «Άπειρος», σε συνδιοργάνωση με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, το Δήμο Ηγουμενίτσας και την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας.


Η διοργάνωση προσέλκυσε εκατοντάδες αθλητές (254 συμμετοχές το διήμερο) απ’ όλη την Ελλάδα (Κρήτη, Θεσσαλονίκη, Λέσβο, Αθήνα, Λάρισα, Έδεσσα, Φλώρινα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Κιλκίς, Κέρκυρα κ.α.), οι οποίοι δήλωσαν έκπληκτοι από την πίστα του αγώνα αλλά και ευχαριστημένοι από τη φιλοξενία των διοργανωτών.

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Ηγουμενίτσας «Άπειρος», μετά την επιτυχή διεξαγωγή για τρίτη χρονιά στην Ηγουμενίτσα αγώνων ορεινής ποδηλασίας West Coast MTB RACES 2022,

Ευχαριστεί

Όλους όσους συμμετείχαν και συγκεκριμένα τους συνδιοργανωτές των αγώνων ήτοι Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, Δήμο Ηγουμενίτσας και Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας.


Όλα τα μέλη του ομίλου και την οργανωτική επιτροπή που προετοίμασαν και συντόνισαν τους αγώνες, ώστε να διεξαχθούν ομαλά, με ασφάλεια και με μεγάλη επιτυχία.

Το Περιφερειακό Τμήμα Ηγουμενίτσας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τον Ιατρό του αγώνα κ. Απόστολο Σεγγούνη που προσέφερε ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του, καθώς και το ΕΚΑΒ Ηγουμενίτσας για την ιατρική κάλυψη που παρείχαν άμεσα σε όσους απαιτήθηκε, δημιουργώντας κλίμα ασφάλειας στους αγωνιζόμενους.

Την Τροχαία Ηγουμενίτσας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και την αγαστή συνεργασία καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων, καθώς επίσης την Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας και τη Διεύθυνση Δασών Θεσπρωτίας για τη χορήγηση άδειας διεξαγωγής του αγώνα.


Tους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις της πόλης για την ευγενή συνεισφορά τους, τους φωτογράφους, την εκφωνήτρια και τον DJ της εκδήλωσης για την άψογη κάλυψη της διοργάνωσης. Τα Μ.Μ.Ε. και τους εκπροσώπους τους για την κάλυψη και προβολή του αθλητικού γεγονότος και την Εγνατία Α.Ε. για την παραχώρηση των κώνων.

Ευχαριστεί από καρδιάς τους δεκάδες εθελοντές, που πλαισίωσαν σε κάθε επίπεδο την προσπάθεια και συνέβαλαν καταλυτικά στην επιτυχημένη διεξαγωγή του αγώνα. Με αλληλεγγύη, αλτρουισμό και ανιδιοτελή κίνητρα οι εθελοντές μας έδωσαν τον δικό τους υπέροχο τόνο στον αγώνα, υποστήριξαν τους αθλητές, εργάστηκαν με προθυμία για να φέρουμε εις πέρας τις υψηλές απαιτήσεις του αγώνα.

Τους συμπολίτες που παρακολούθησαν τον αγώνα, ανέβηκαν ως το αλσύλλιο και χειροκρότησαν τους αθλητές καθώς και όλους όσους σεβάστηκαν τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, προκειμένου ο αγώνας να διεξαχθεί ομαλά

Ολοκληρώνοντας, ο Ποδηλατικός Όμιλος Ηγουμενίτσας «Άπειρος» ευχαριστεί και συγχαίρει όλους τους αθλητές, συνοδούς και θεατές που τίμησαν τους αγώνες με την παρουσία τους. Ανανεώνουμε το αθλητικό μας ραντεβού για την επόμενη χρονιά με νέους μεγάλους αγώνες και διοργανώσεις από τον Ποδηλατικό Όμιλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου