1η θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος Β΄Εθνικής για τον ΕΡΜΗ Ηγουμενίτσας - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

1η θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος Β΄Εθνικής για τον ΕΡΜΗ Ηγουμενίτσας

1η θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος  Β΄Εθνικής για τον ΕΡΜΗ Ηγουμενίτσας

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του ΕΡΜΗ Ηγουμενίτσας, συγχαίρουν τους προπονητές και τους αθλητές του ανδρικού τμήματος για την κατάκτηση της 1ης θέσης της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Δυτικής Ελλάδας που οδηγεί στα PLAYOFFS για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την διεκδίκηση της ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Σας καλούμε όλους και όλες την Κυριακή 20/3, ώρα 19:00, στο κλειστό Γυμναστήριο Ηγουμενίτσας «Αλεξάνδρα Τσιάβου» να υποστηρίξουμε την ομάδα μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Πρόεδρο κ.Δέσποινα Ζεϊμπέκογλου και τα μέλη του ΠΑΚΠΠΟ για την στήριξη και την υλοποίηση των υποσχέσεων τους για την αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου, ξεκινώντας με την εγκατάσταση υπερσύγχρονου φωτεινού πίνακα διεθνών προδιαγραφών και συνεχίζοντας με την συντήρηση του παρκέ και την αντικατάσταση φωτισμού με led προβολείς, τους λίγους χορηγούς-υποστηρικτές που κάθε χρόνο με αγάπη στηρίζουν την προσπάθεια μας.

Και φυσικά να ευχαριστήσουμε όλους και όλες εσάς τους φιλάθλους μας που σε καθε αγώνα με τις φωνές σας, το χειροκρότημα σας γίνεστε ο 7ος παίκτης και «σπρώχνετε» την ομάδας μας στις νίκες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου