Τίτλοι τέλους για την Πρέβεζα… Στα Γιάννενα μεταφέρεται το Τμήμα Λογιστικής - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Τίτλοι τέλους για την Πρέβεζα… Στα Γιάννενα μεταφέρεται το Τμήμα Λογιστικής

Τίτλοι τέλους για την Πρέβεζα… Στα Γιάννενα μεταφέρεται το Τμήμα Λογιστικής

Τίτλοι τέλους πέφτουν για τη λειτουργία του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Πρέβεζας. Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μετά από μία πολύωρη συνεδρίαση και σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Epiruspost αποφάσισε κατά πλειοψηφία την μεταφορά της έδρας για το συγκεκριμένο Τμήμα στα Γιάννινα.

Το θέμα είχε ανοίξει τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν καθηγητές του Τμήματος αποφάσιζαν την μεταφορά ώστε να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα και η ανταγωνιστικότητά του.
Είχε προηγηθεί τον Ιανουαρίου εκτενής ενημέρωση της Συγκλήτου η οποία επανήλθε για την λήψη απόφασης.

Στο πρώτο μέρος της συνεδρίασης τοποθετήθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, εκπρόσωπος του Δήμου και ο βουλευτής Κώστας Μπάρκας.
Ο καθένας από την πλευρά του ανέπτυξε την επιχειρηματολογία του για την ανάγκη παραμονής του Τμήματος στην Πρέβεζα ακόμη και με μεταφορά του Οικονομικού από τα Γιάννινα.
Μετά τις τοποθετήσεις των φορέων της Πρέβεζας η Σύγκλητος προχώρησε στη συζήτηση χωρίς την παρουσία τους και ολοκλήρωσε την συνεδρίαση αργά το απόγευμα.

Σύμφωνα λοιπόν με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Epiruspost με μεγάλη πλειοψηφία έλαβε την απόφαση για μεταφορά της έδρας στα Γιάννινα κι αφού εκτίμησε την ανάγκη βιωσιμότητας του τμήματος λογιστικής.

Η απόφαση θα ισχύει για τους πρωτοετείς του ακαδημαϊκού έτους 2022-23 όσους δηλαδή θα εισαχθούν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις και παράλληλα το Πανεπιστήμιο θα προχωρήσει στη σύνταξη αναλυτικού χρονοδιαγράμματος και την διασφάλιση των κτιριακών υποδομών.

ΠΗΓΗ: www.epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου