Απάντηση Καχριμάνη σε Ριζόπουλο - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Απάντηση Καχριμάνη σε Ριζόπουλο

Απάντηση Καχριμάνη σε Ριζόπουλο

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου» ενώ είναι λαλίστατος στις συνεντεύξεις Τύπου για διάφορα θέματα, στα Περιφερειακά Συμβούλια όπου υπάρχει ο αντίλογος και αποκαλύπτονται οι κενολογίες αποφεύγει να τα θέτει ακολουθώντας τη συνταγή «η σιωπή είναι χρυσός». Μόνο που στην περίπτωσή του ισχύει το αντίθετο.

Ως συνήθως τρέχει μετά τις εξελίξεις και τις πρωτοβουλίες της Περιφερειακής Αρχής. Και αυτό έπραξε σήμερα και στο ζήτημα της αποζημίωσης των εσπεριδοειδών για το οποίο η Περιφέρεια είχε κάνει δύο έγγραφες ολοκληρωμένες εισηγήσεις- προτάσεις (27-11-2020 προς Υπουργό Αγρ. Ανάπτυξης και 18-1-2021 προς ΕΛΓΑ), αλλά και στο θέμα της τιμής του γάλακτος, που όπως ομολογεί μόλις το περασμένο καλοκαίρι κατάλαβε τη δυναμική αύξησης της τιμής του.

Όσον αφορά το ζήτημα του Αγροκτήματος Κατσικά προτρέχει, αποκαλύπτοντας μόνο την πρόθεσή του να σταματήσει κάτι που βρίσκεται υπό σχεδιασμό και το οποίο αναβαθμίζει περιβαλλοντικά και αναπτυξιακά μια εγκαταλειμμένη περιοχή.

Τέλος, όσον αφορά τον προβληματισμό του για το δημόσιο συμφέρον και τις αναθέσεις της Περιφέρειας Ηπείρου, θα πρέπει κατ’ αρχήν να αποκτήσει στοιχειώδεις γνώσεις για τη λειτουργία των δικαστηρίων. Άλλωστε δεν έχει περάσει πολύς καιρός που «διασκέδασε» τον κάθε αδαή της Ηπείρου με το αλησμόνητο ότι κακώς φορέας της περιοχής δεν αποτάθηκε στα δικαστήρια, αλλά στο Συμβούλιο της Επικρατείας (!).

Για να τον προλάβουμε και από άλλες «κακοτοπιές» ώστε να μην εκτίθεται δημοσίως, αφού -έστω και αργά- αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά, τον ενημερώνουμε ότι κακώς διερωτάται «γιατί δεν έχουν προχωρήσει νομικώς τα πράγματα».

Τα πράγματα έχουν προχωρήσει νομικώς «κατόπιν ενεργειών» του ίδιου δημοσιογράφου -που τώρα αυτό-υμνείται, αποκρύπτοντας όμως τόσο από το κοινό όσο και από το πρωτόδικο δικαστήριο -την απόφαση του οποίου επικαλείται- ότι έχει καταθέσει από το 2018 μηνυτήρια αναφορά κατά του Περιφερειάρχη για τις αναθέσεις.

Η αναφορά του αφού ελέγχθηκε ενδελεχώς, αφού ζητήθηκαν εξηγήσεις από την Περιφέρεια Ηπείρου και δόθηκαν τεκμηριωμένα για κάθε μια ανάθεση χωριστά, τέθηκε πανηγυρικά στο αρχείο από ανώτερο δικαστικό όργανο (Εισαγγελία Εφετών). Παρόλα αυτά, ο ίδιος δημοσιογράφος, αποκρύβοντας την κρίση ανώτερου δικαστικού οργάνου, κομπορρημονεί για απόφαση κατώτερου δικαστηρίου που πραγματεύεται άλλο αντικείμενο, στην οποία μάλιστα διάδικος υπήρξε τρίτος. Για να μη συνεχίζει να εκτίθεται του προτείνουμε να είναι πιο προσεκτικός σε δημοσιογραφικές «μεγαλοστομίες» αλλά και «ερμηνείες» δικαστικών αποφάσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου