Ηγουμενίτσα: Νέος Αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας και Εμπορικών Δραστηριοτήτων ο Δονάτος Μαρτίνης - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

Ηγουμενίτσα: Νέος Αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας και Εμπορικών Δραστηριοτήτων ο Δονάτος Μαρτίνης

Ηγουμενίτσα: Νέος Αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας και Εμπορικών Δραστηριοτήτων ο Δονάτος Μαρτίνης

Με απόφαση του Δημάρχου Ηγουμενίτσας, από σήμερα και για 1 έτος, ορίζεται νέος έμμισθος αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας και Εμπορικών Δραστηριοτήτων ο  πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δονάτος Μαρτίνης.

Στον κ. Μαρτίνη ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του!

Η απόφαση του Δημάρχου Ηγουμενίτσας για τον ορισμό του κ. Μαρτίνη ως έμμισθου αντιδήμαρχου

Συμπληρώνουμε την με αριθ. 985/14721/01-11-2021 Απόφασή μας στην παράγραφο Α και ορίζουμε τον κ. Δονάτο Μαρτίνη, Δημοτικό Συμβούλου της πλειοψηφίας, ως έμμισθο Αντιδήμαρχο Επιχειρηματικότητας και Εμπορικών Δραστηριοτήτων με θητεία από 01- 02-2022μέχρι και 31-01-2023, και του μεταβιβάζουμε τις παρακάτω αρμοδιότητες: 
i. Την ευθύνη των Εμπορικών Δραστηριοτήτων και Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και την υπογραφή των αποφάσεων: Αδειοδότησης εμπορικών δραστηριοτήτων και καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Οριστικής σφράγισης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Οριστικής αφαίρεσης αδειών λειτουργίας καταστημάτων. Αποσφράγισης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Ακύρωσης αποφάσεων προσωρινών αφαιρέσεων καταστημάτων Επιβολής προστίμου για καταλήψεις κοινοχρήστων χώρων Όλες τις αποφάσεις που απορρέουν από τις αρμοδιότητες που του έχουν ανατεθεί, σύμφωνα με τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας. 
ii. Την ευθύνη θεμάτων Προώθησης Απασχόλησης και Προσέλκυσης Επενδύσεων και ενίσχυση της επιχειρηματικότητας. 
iii. Τη λειτουργία Δημοτικών και λαϊκών αγορών, εμποροπανηγύρεων, την άσκηση υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων και τη χορήγηση των σχετικών αδειών. 
iv. Τη Διαφήμιση, και τους χώρους για την τοποθέτηση πλαισίων προβολής υπαίθριας διαφήμισης. 
v. Την επιβολή πρόστιμων για τα παράνομα πλαίσια και τις παράνομες πινακίδες (ν.2946/2001, ΦΕΚ 224Α'/2001). 
vi. Την ευθύνη και την εποπτεία του Τμήματος Επιχειρηματικότητας & Εμπορικών Δραστηριοτήτων του Δήμου σύμφωνα με το Ο.Ε.Υ. Β. 

Ο Δήμαρχος διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης της παρούσας απόφασής του με αιτιολογημένη νέα απόφαση μετά το πέρας του προβλεπόμενου στο Νόμο εξαμήνου. 

Γ. Η παρούσα απόφαση να δημοσιευθεί σε μία (1) ημερήσια και δύο (2) εβδομαδιαίες τοπικές εφημερίδες, να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου, στην Διαύγεια, καθώς και στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Δήμου. 

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας 
Ιωάννης Λώλος

(Ολόκληρη η απόφαση ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου