Θεσπρωτός: Κιτρινόμαυρος τυφώνας, σάρωσε την Κατερίνη (0-3) - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Θεσπρωτός: Κιτρινόμαυρος τυφώνας, σάρωσε την Κατερίνη (0-3)

Θεσπρωτός: Κιτρινόμαυρος τυφώνας, σάρωσε την Κατερίνη (0-3)

Χάρη σε τέρματα του Στεργίου (48′), του Μπονίγια(71′) και του Ρομέρο (91′) και πήρε την πρώτη του νίκη μετά από σχεδόν έναν μήνα, ανεβαίνοντας στην 9η θέση της βαθμολογίας του Α΄ ομίλου.

O Θεσπρωτός ο οποίος αγνοούσε τη νίκη από τις 12/1, επανήλθε με εμφατικό τρόπο στα θετικά αποτελέσματα και αποσπάστηκε πλέον 6 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς έγινε από τους γηπεδούχους, με τον Κανούλα στο 30΄ να αστοχεί σε τετ-α-τετ με τον Κίναλη. Γεωργούσης και Μπονίγια στο τέλος του α΄ μέρους επιχείρησαν από ένα σουτ, τα οποία κατέληξαν άουτ, σε ένα πρώτο 45λεπτο χωρίς μεγάλες συγκινήσεις.

Το β΄ ημίχρονο εξελίχθηκε σε ένα από τα καλύτερα φετινά για το “πλατανόφυλλο”, με τα θετικά νέα να έρχονται από νωρίς. Ευκαιρία ο Γεωργούσης στο 47΄και γκολ ο Στεργίου ένα λεπτό μετά, με πλασέ μέσα από την περιοχή. Στο 55΄ ο Ρομέρο ανάγκασε τον Τζήμα να διώξει σε κόρνερ την κεφαλιά του, αλλά ότι δεν κατάφερε ο αργεντίνος, το πέτυχε ο συμπατριώτης του στο 71΄. Ο Μπονίγα με εκπληκτική κεφαλιά μετά από σέντρα του Ντ΄ Αλέσσιο, έγραψε το 0-2 για τον Θεσπρωτό.

Στο 80′ οι του Πιερικού είχαν με τον Παντελιάδη μια καλή ευκαιρία να μειώσουν, αλλά η κεφαλιά του πέρασε μόλις άουτ. Η ομάδα του Ρότσα έφτασε και σε 3ο γκολ στο 90′ με τον Ρομέρο να πλασάρει από κοντά, έπειτα από την πάσα του Μπονίγια σε αντεπίθεση. Λίγο έλειψε στις καθυστερήσεις να έρθει και ένα τέταρτο γκολ, όμως το σουτ του Δημήτρουλα μέσα από την περιοχή, βρήκε στο κάθετο δοκάρι.

Συνθέσεις

Πιερικός: Τζήμας, Τοπαλίδης, Παντελιάδης, Χαρτσιάς, Μηλιώτης (48΄Ζαφειράκης), Γιαλαμίδης, Σούνταρ (48΄ Ίτσιος), Τόσκα (88′ Κουκόλης), Κανούλας, Παπαδόπουλος (69′ Μπουολί), Ντίνας (88′ Παπαδόπουλος Χ.)

Θεσπρωτός: Κίναλης, Γώγος, Στεργίου (78′ Λύγκας), Γκανσιέρ, Ντ΄Αλέσιο, Ζιώγας, Γεωργούσης (63′ Δημήτρουλας), Ρομέρο, Μπονίγια, Ραμίρεζ (92′ Μαρτινεζ), Βαλιέντε

ΠΗΓΗ: theball.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου