Γιατί τόση σιωπή για τη χερσαία ζώνη;;; - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Γιατί τόση σιωπή για τη χερσαία ζώνη;;;

Γιατί τόση σιωπή για τη χερσαία ζώνη;;;

Έχουν περάσει περισσότερο από 2 εβδομάδες από όταν έφτασαν στο Δήμο Ηγουμενίτσας τα έγγραφα από το ΤΑΙΠΕΔ, τα οποία αποτύπωναν ποια τμήματα της χερσαίας ζώνης εξαιρούνται από την παραχώρηση σε ιδιώτη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του www.thespro.gr στις 14/1/2022 παραχωρείται η χερσαία ζώνη στο Δήμο Ηγουμενίτσας, αφού ήταν σε γνώση του Δημάρχου τα έγγραφα. Η "θετική" είδηση έγινε γνωστή από το δημοσίευμα, χωρίς ο κ. Λώλος να βγάλει δελτίο Τύπου, παρά μόνο μια δήλωση στο συγκεκριμένο σαιτ...

Λίγη ώρα αργότερα ο βουλευτής ΝΔ Θεσπρωτίας Βασ. Γιόγιακας εξέδωσε ανακοίνωση για τα πρόσθετα τμήματα της χερσαίας ζώνης που μένουν εκτός παραχώρησης του ΟΛΗΓ...

Ο Δήμαρχος ακόμη και σήμερα σιωπά...!

Κι αναρωτιόμαστε: Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας βγάζει πανηγυρικές ανακοινώσεις για μικροπράγματα, όπως όταν καθαρίζουν τους κάδους απορριμμάτων το Νοέμβριο και γι' αυτό το τόσο σοβαρό θέμα δε μπήκε στον κόπο να βγάλει μια ανακοίνωση;; Πόσο μάλλον εφόσον τα νέα είναι καλά..., κατά τα γραφόμενα...!

Φαίνεται πως ο κ. Λώλος αρχίζει να αντιλαμβάνεται ότι η χερσαία ζώνη ετοιμάζεται να κάνει φτερά οριστικά από το Δήμο Ηγουμενίτσας ή τουλάχιστον να νιώθει τις τεράστιες ευθύνες του, δεδομένου ότι ακόμη κι αν εξαιρεθεί η χερσαία ζώνη από την ιδιοκτησία του ΟΛΗΓ και δεν πουληθεί πακέτο στον αγοραστή, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να αποδοθεί στην Κτηματική υπηρεσία του Δημοσίου και ο ίδιος μείνει με το ΠΑΝΘΕΟΝ στο χέρι..., ίσως ούτε κι αυτό!

Ίσως άρχισε να αντιλαμβάνεται αυτό που γράφουμε εδώ και χρόνια: Ότι είναι ο μόνος Δήμαρχος που κατάφερε να χάσει τη μισή πόλη μέσα από τα χέρια του σε καιρό ειρήνης...! 

Ή μήπως έχουμε πόλεμο και ο Δήμαρχος ανέλαβε εκ μέρους του εχθρού να καθησυχάσει τους δημότες λέγοντας πως "όλα βαίνουν καλώς" και μια μέρα  ξαφνικά δεν θα μπορούμε να περπατάμε στα βραχάκια;;;

Θα μπορούσε να δώσει μια απάντηση στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο, αλλά όλως τυχαίως θα κάνουν 3 συνεδριάσεις: 1 για τον προυπολογισμό, 1 για το Ολοκληρωμένο πλαίσιο δράσης και στην τρίτη έχουν άλλα 15 θέματα!!!
Λογικό να μην προλάβουν!
Όσο ο Δήμαρχος προσπαθεί να κερδίσει χρόνο για να βρει απαντήσεις, χάνεται πολύτιμος χρόνος για να υπάρξουν έστω και αργά συντονισμένες δράσεις ενάντια στο ξεπούλημα της πόλης...! Αυτή τη φορά όμως θα είναι και ο ίδιος απέναντι στους δημότες!!!

Κ.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου