Γ. Γόγολος: "Η αδιαφορία, αποτελεί το πολιτικό προτέρημα της σημερινής Δημοτικής Αρχής" - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Γ. Γόγολος: "Η αδιαφορία, αποτελεί το πολιτικό προτέρημα της σημερινής Δημοτικής Αρχής"

Γ. Γόγολος: "Η αδιαφορία, αποτελεί το πολιτικό προτέρημα της σημερινής Δημοτικής Αρχής"

Αγαπητοί συμπολίτες
Η αδιαφορία δρα δυνατά πάνω στην ιστορία. Δρα παθητικά, αλλά δρα. Είναι αυτή που ανατρέπει την προοπτική. Είναι το κακό παράδειγμα της ιστορίας. Με αυτή, η σημερινή Δημοτική Αρχή υφαίνει τον ιστό της συλλογικής ζωής.

Στο προκείμενο...
Την 1η Δεκεμβρίου 2021 με δελτίο τύπου, ενημερώσαμε τους συμπολίτες μας για τις επίκαιρες ερωτήσεις που υποβάλαμε στην τελευταία συνεδρίαση πριν από αυτό:
«Το Δημοτικό Κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Συβότων Πλαταριάς, υπολειτουργεί με διάφορα προσχήματα. Αποτέλεσμα, να μη μπορούν να εξυπηρετηθούν οι κάτοικοι της περιοχής από τις εκεί εδρεύουσες υπηρεσίες του Δήμου. Παρακαλούμε το θέμα να εξεταστεί από τον κ. Δήμαρχο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Γκόλια…»

Την επόμενη ημέρα, μου τηλεφώνησε ο κ. Γκόλιας και μου είπε πως είχα δίκιο, το θέμα υφίσταται, όπως διαπίστωσε ο ίδιος με την παρουσία του κ. Δημάρχου κατά την επίσκεψή τους στο Δημοτικό Κατάστημα. «Θα λυθεί άμεσα..» μου δήλωσε εμφατικά!

Σήμερα 24 Ιανουαρίου, την πιο κρύα ημέρα του φετινού χειμώνα, επισκέφθηκα ο ίδιος τις πρωινές ώρες, με το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κοτσαπαναγιώτου το εν λόγω Δημοτικό κατάστημα.
Διαπιστώσαμε «ίδιοις όμμασι» δυο συμπολίτες μας να περιμένουν να εξυπηρετηθούν από υπάλληλο του Δήμου, έξω από το κτίριο, στο κρύο, με σημείο συναλλαγής ένα μικρό παραθυράκι.
Σε ερώτημα μου προς τον υπάλληλο για την επιλογή του τρόπου εξυπηρέτησης, μου απάντησε ότι η Δημοτική Αρχή γνωρίζει το πρόβλημα εδώ και μήνες και δεν το έχει επιλύσει.
«Δεν μπορώ εγώ να κάνω τον έλεγχο των πολιτών στην πόρτα εισόδου του Δημοτικού Καταστήματος….» μου είπε χαρακτηριστικά.

Σε άλλα Δημοτικά Καταστήματα και υπηρεσίες, υπάρχουν αρμόδιοι υπάλληλοι ή Securities που έχουν προσληφθεί εν μέσω Covid για τον έλεγχο των εισερχομένων σε αυτά.
Δύο ταχυτήτων, η εξυπηρέτηση των πολιτών από τη Δημοτική Αρχή.
Η λύση που είχε υποσχεθεί η Δημοτική Αρχή βρίσκεται καθ’ οδόν για την Πλαταριά. Έως τότε οι συμπολίτες ας κάνουν υπομονή και ας πάρουν …ζακέτα !
Η κατρακύλα συνεχίζεται! Φτάνει πια!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου