Μ. Κάτσης: "Αυτό που συμβαίνει με τα covid TEST είναι εξοργιστικό"! - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Μ. Κάτσης: "Αυτό που συμβαίνει με τα covid TEST είναι εξοργιστικό"!

Μ. Κάτσης: "Αυτό που συμβαίνει με τα covid TEST είναι εξοργιστικό"!

Mιλάω με πολίτες της περιοχής μας, σίγουρα όλοι μας ξέρουμε παρόμοιες περιπτώσεις, που έχουν απηυδήσει για να μάθουν αν νοσούν ή όχι!
Έχουν συμπτώματα ή έχουν έρθει σε επαφή με κρούσμα και για να κάνουν ένα μοριακό τεστ δωρεάν σε δημόσια δομή, πρέπει να περάσουν ώρες ταλαιπωρίας με κίνδυνο για τους ίδιους και τους γύρω τους στις ουρές που περιμένουν. Είναι ντροπή!

Χθες, κόσμος με πιθανή νόσηση περίμενε έξω στη βροχή στο Πάνθεον για ώρες για ένα rapid χωρίς να εξυπηρετηθούν όλοι εντέλει, καθώς η οδηγία της κυβέρνησης στο ΤΕΠ και το Νοσοκομείο Φιλιατών είναι ότι για να κάνεις PCR test δωρεάν πρέπει να έχεις πριν θετικό rapid! Αλλιώς πρέπει να πας να πληρώσεις 60€ ιδιωτικά εν μέσω τεράστιας ακρίβειας με καθηλωμένους τους μισθούς!

Ο FDA (αμερικανικός ΕΟΔΥ) λέει ότι τα self και rapid test αντιγόνου βγαίνουν πολλά ψευδώς αρνητικά ειδικά στην #Ομικρον καθώς έχουν μειωμένη ευαισθησία. https://www.euro2day.gr/.../rapid-test-perissotera-ta...

Ο μόνος ασφαλής τρόπος να μάθεις αν νοσείς, είναι ένα μοριακό test PCR που είναι και απαραίτητο για να δηλωθείς για την εργασία σου και για να βγάλεις το πιστοποιητικό νόσησης!

Στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες το PCR συνταγογραφείται δωρεάν ή έχει πολύ χαμηλή διατίμηση έως 20€! Στην Ελλάδα η κυβέρνηση έχει αφήσει τον μαυραγοριτισμό να καλπάζει στη μεγαλύτερη κορύφωση της πανδημίας, επιβαρύνοντας ξανά τους πολίτες!
Εάν δεν συνταγογραφήσουν τώρα πάνω στην έξαρση τα μοριακά τεστ να είναι δωρεάν για όλους είτε σε δημόσια δομή είτε σε ιδιώτες, έστω για κάποιους μήνες, πότε θα το κάνουν; Σχεδόν 21.000 νεκρούς έχουμε, και 30.000 κρούσματα μόλις εχθές. ΕΛΕΟΣ!

Απαιτούμε εδώ και καιρό:
AMEΣΗ ΣΥΝΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ MOΡΙΑΚΩΝ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ/ΕΣ!

Υ.Γ. Η κυβέρνηση έχει εγκληματικές ευθύνες! Έχουν χάσει εντελώς τη μπάλα στην προστασία της δημόσιας υγείας αλλά στην εξυπηρέτηση συμφερόντων είναι άριστοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου