Με ανακοινώσεις συνεχίζεται η κόντρα Γόγολου - Τζέλλου που ξεκίνησε στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Με ανακοινώσεις συνεχίζεται η κόντρα Γόγολου - Τζέλλου που ξεκίνησε στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας

Με ανακοινώσεις συνεχίζεται η κόντρα Γόγολου - Τζέλλου που ξεκίνησε στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας

Με εκατέρωθεν ανακοινώσεις συνεχίζεται η κόντρα του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γ. Γόγολου και της αντιδημάρχου κας. Τζέλλου, η οποία ξεκίνησε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο κ. Γόγολος χαρακτήρισε ως "γλάστρα αντιδήμαρχο" την κα. Τζέλλου, δεδομένου ότι ορίστηκε αντιδήμαρχος Οικονομικών από το Δήμαρχο Ηγουμενίτσας μαζί με τον κ. Γκόλια, αναθέτωντας όλες τις σημαντικές αρμοδιότητες στον κ. Γκόλια.

Άμεση ήταν η αντίδραση τόσο του Δημάρχου Ηγ/τσας κ. Λώλου, όσο και της ίδιας της κας Τζέλλου. Ο κ. Γόγολος κατόπιν ζήτησε συγγνώμη για το χαρακτηρισμό, ωστόσο λίγες μέρες μετά η κα. Τζέλλου με ανακοίνωσή της επιχείρησε να παρουσιάσει το σχολιασμό του κ. Γόγολου, ως επίθεση στο γυναικείο φύλο και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης να απαντάει κι αυτός με νέα ανακοίνωση...

Στην ανακοίνωσή της η κα. Τζέλλου, ανέφερε:

"Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 29ης Νοεμβρίου 2021, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έκανε, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, «υπερπροσπάθεια» προκειμένου να συγχαρεί τους νέους αντιδημάρχους για την ανάληψη των καθηκόντων τους.
Δεν παρέλειψε βέβαια, κατά την προσφιλή του τακτική, να προσβάλλει ορισμένους από εμάς, ανάμεσά τους και εμένα.

Του απάντησα στο Δημοτικό Συμβούλιο εκείνη την ώρα, προσωπικά, ως Χριστίνα, τηρώντας και σεβόμενη τους όρους και τους κανόνες που μου επέβαλε ο χώρος στον οποίο βρισκόμουν.

Σήμερα όμως, με αυτή μου την ανάρτηση, του απαντώ ως γυναίκα, εκφράζοντας μάλιστα πολλές άλλες που ήρθαν σε επικοινωνία μαζί μου και μου εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για όσα ακούστηκαν εκεί.
Διότι η τοποθέτησή του, όπως πολύ εύκολα αντιλαμβάνεται όποιος την παρακολούθησε, προσβάλλει και στρέφεται ενάντια, όχι μόνο σε μένα, αλλά και σε κάθε γυναίκα.
Ενάντια σε κάθε μία από εμάς που προσπαθεί να σταθεί και να ανταπεξέλθει με αξιοπρέπεια στις απαιτήσεις ενός ανδροκρατούμενου χώρου και που, στην προσπάθεια αυτή, είναι υποχρεωμένη να αντιμετωπίζει, αλλά όχι και να ανέχεται, τέτοιους χαρακτηρισμούς.
Χαρακτηρισμούς που συντηρούν ακόμη και στις μέρες μας έμφυλα στερεότυπα και συμπεριφορές μιας άλλης εποχής.

Ε, λοιπόν κ. Γόγολε, μάθετε ότι καμιά μας δεν ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές.
ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ".

Απάντηση Γ. Γόγολου στην Αντιδήμαρχο Χ. Τζέλλου

"Στις δημόσιες τοποθετήσεις μου, είτε είναι δια ζώσης, είτε είναι γραπτές, ποτέ δεν έκρινα προσωπικά κανέναν αλλά μόνο πολιτικά για τις θέσεις και αρμοδιότητες που κατέχουν.
Όσοι εκτίθενται στα κοινά γενικότερα είναι σίγουρο ότι θα δεχθούν κριτική για τα πεπραγμένα του χρόνου διοίκησης.

Και από την θέση που με κατέταξε η τοπική κοινωνία στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές είναι επιβεβλημένη και υποχρέωση απέναντι στους συμπολίτες, η κριτική μου για ένα σημαντικό λόγο, να μπορέσει η Δημοτική Αρχή να γίνει καλλίτερη.

Η κ. Τζέλλου, πρώην Αντιδημάρχος κυκλικής Οικονομίας και νυν Οικονομικών σε διαρχία με τον κ. Γκόλια (πανελλήνια πρωτοτυπία το γεγονός) προέβη σε μια μακροσκελή ανακοίνωση προκειμένου να επιβεβαιώσει με την ουσία του κειμένου της, "ότι η κωμωδία είναι η μια πλευρά της τραγικής κατάστασης που επικρατεί στο Δήμο Ηγουμενίτσας.

Με την τοποθέτηση μου απέδωσα "τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.." Και μόνο αυτό. Ο νοών νοείτω!
Το συμπέρασμα ότι η τοποθέτησή μου προσβάλει το γυναικείο φύλο, ανάγεται στη σφαίρα της πολιτικής φαντασίας της Αντιδημάρχου κ. Τζέλλου.
Η έμφυλη ανισότητα εκ μέρους μου στην οποία αναφέρεται, είναι μια απέλπιδα προσπάθεια να βρει ευήκοα ώτα στο γυναικείο φύλο με μια γενίκευση χωρίς ουσία.

Η προσπάθεια μετάθεσης του σημαντικού εκ μέρους της, δεν μπορεί να αποκρύψει το οικονομικό "βόλεμα" της κ. Αντιδημάχου, η οποία επιβραβεύτηκε για την επιτυχημένη θητεία της ως Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πολιτισμού (sic).
"Η ωραία κοιμωμένη" είναι η πρότασή μου για ταινία απόψε στην TV.
Καληνύχτα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου