Οδηγούν σε παραίτηση τον Μπέζα από την ΕΤΑΔ;;; - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Οδηγούν σε παραίτηση τον Μπέζα από την ΕΤΑΔ;;;

Οδηγούν σε παραίτηση τον Μπέζα από την ΕΤΑΔ;;;

Αναδημοσιεύουμε από το site  www.powergame.gr/big-mouth την είδηση ότι ο Θεσπρωτός Πρόεδρος Δ.Σ. της ΕΤΑΔ και πρώην Βουλευτής Θεσπρωτίας και Υφυπουργός της ΝΔ, Αντώνης Μπέζας, πρόκειται σύντομα να ...παραιτηθεί από τη θέση του Προέδρου της ΕΤΑΔ. 

Παρόμοιες πληροφορίες μας έρχονται και από αλλού. Ωστόσο, αναμένουμε να δούμε την εξέλιξη της υπόθεσης. Αν αυτό συμβεί, δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο πρώην Βουλευτής Θεσπρωτίας "τρώει άκυρο", από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δεδομένου ότι τον πέταξε από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις εκλογές του 2019 την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η συγκεκριμένη στήλη του powergame, που φαίνεται ότι έχει πληροφορίες από το εσωτερικό της κυβέρνησης, αναφέρεται σε πολύ συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις, ενώ σε επόμενο σχόλιό της αναφέρει ότι από την κυβέρνηση έχουν δοθει εντολές στα golden boys τα οποία θέλουν να είναι υποψήφιοι με το κόμμα στις επόμενες εκλογές, θα πρέπει να παραιτηθούν από τις θέσεις τους άμεσα, ώστε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, βάσει καταστατικού...

Οπότε, δε γνωρίζουμε ακόμη, αν πρόκειται για αποπομπή του Προέδρου ή έμμεση παραχώρηση δικαιώματος συμμετοχής ως υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εκλογές...

Κατά τα άλλα, πιστεύουμε ότι δύσκολα κανείς θα διαψεύσει το δημοσίευμα που αναδημοσιεύουμε...!

Στη στήλη του big mouth στις 26/11 γράφει το  www.powergame.gr:

- Πριν από μέρες επισκέφθηκα τον πνευματικό μου, ο οποίος μόλις είχε εξέλθει του νοσοκομείου μετά από μια σύντομη (ευτυχώς) περιπέτεια με τον κορονοϊό. Σχεδόν πάντα μου ζητά να μην αδικώ ανθρώπους, να προσέχω πιο πολύ τη σύζυγό μου και άλλα διάφορα που μόνο σε κανένα ερημικό μοναστήρι μπορεί να τα πετύχει κάποιος. Μετά την εξομολόγηση, σκέφτηκα να μην ασχοληθώ ξανά με τον Στέφανο Βλαστό της ΕΤΑΔ, που έστειλε ένα «γράμμα» στον διευθυντή μου, τον Παλλήκαρη, που ανάμεσα στα άλλα αμφισβητεί και το σθένος μου. Επειδή λοιπόν, θέλω να δοκιμάσω το σθένος μου, είπα να αρχίσω να γράφω διάφορα που φτάνουν στα αυτιά μου και σχετίζονται με την ΕΤΑΔ.

-Έχουμε και λέμε λοιπόν. Τους τελευταίους μήνες αποτελούσε κοινό μυστικό ότι όλα ήταν (σχεδόν) έτοιμα για την απομάκρυνση Βλαστού από την ΕΤΑΔ. Μάλιστα, οι γνωρίζοντες προσδιόριζαν τις αλλαγές για τις αρχές του επόμενου χρόνου. Εσχάτως, άλλαξαν τα δεδομένα, αφού όπως έλεγε σε φίλο μου, ο επικεφαλής του Υπερταμείου Γρηγόρης Δημητριάδης, υπό τις επικρατούσες συνθήκες, θα ήταν λάθος να απομακρυνθεί ο Βλαστός. Έτσι, κρίθηκε σκόπιμο να υπάρξει σε αυτή τη φάση, αλλαγή στη θέση του προέδρου.

-Αυτό σημαίνει ότι έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα ο Αντώνης Μπέζας, παρά το γεγονός ότι του έχει βάλει (πολύ δυνατή) πλάτη ο πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς. Με δεδομένο ότι είναι αδύνατη η συνεννόηση Βλαστού – Μπέζα, δύσκολα θα μπορέσει να ικανοποιηθεί το ρουσφέτι που ζητά ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος γνωρίζεται με την οικογένεια Βλαστού, αφού ο μπαμπάς του CEO της ΕΤΑΔ, ανακατεύονταν με το Μποδοσάκειο που έχει σχέση με το Κολέγιο, στο οποίο επί σειρά ετών ήταν πρόεδρος ο αδερφός του προέδρου Αντώνη, Αλέξανδρος Σαμαράς.

Ψάχνοντας για την ΕΤΑΔ έμαθα ότι ένα από τα φιλέτα που ετοιμάζονται να δώσουν σε ιδιώτη για τα επόμενα 25 χρόνια, χωρίς διαγωνισμό, σχετίζεται με ένα παραθαλάσσιο ακίνητο στα νότια της Αθήνας.

Δομικός ανασχηματισμός σε Οργανισμούς

-Ξεκάθαρη οδηγία προς πάσα κατεύθυνση και αποδέκτη έχει δώσει τις τελευταίες μέρες ο πρόεδρος Κυριάκος, σχετικά με τους κρατικούς λειτουργούς που θέλουν να πολιτευτούν στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Η εντολή του πρωθυπουργού είναι κάτι περισσότερο από ξεκάθαρη: «παραιτηθείτε». Επειδή δεν είναι λίγα τα στελέχη που εκδηλώνουν τέτοιες αξιώσεις, ήδη ο στενός συνεργάτης του Μητσοτάκη, Θανάσης Νέζης, έχει αρχίσει να συγκεντρώνει βιογραφικά προσώπων, ικανών να αναλάβουν θέσεις στην κρατική μηχανή. Ήδη έχει ολοκληρωθεί η σχετική καταγραφή και όπως μαθαίνω περίπου το 40% των γενικών γραμματέων και των προέδρων σε Οργανισμούς, έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου