Άγρια νύχτα στη Θεσπρωτία - Αιματηρές επιθέσεις σε Γαρδίκι και Ασπροκκλήσι - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Άγρια νύχτα στη Θεσπρωτία - Αιματηρές επιθέσεις σε Γαρδίκι και Ασπροκκλήσι

 Άγρια νύχτα στη Θεσπρωτία - Αιματηρές επιθέσεις σε Γαρδίκι και Ασπροκκλήσι.com/img/a/

Αιματηρές επιθέσεις σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής σε διαφορετικές περιοχές της Θεσπρωτίας και για διαφορετικούς λόγους.

Το πιο σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στο Γαρδίκι Παραμυθιάς λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όταν ομάδα 10-15 ατόμων που φορούσαν κουκούλες, με ρόπαλα και καδρόνια επιτέθηκαν σε μπαρ εναντίον των θαμώνων του καταστήματος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. 

Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να τραυματιστούν 6 άτομα. Τα 4 άτομα δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες στο Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς και εξήλθαν, ενώ 2 άτομα νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων εκτός κινδύνου.

Για το πρωτοφανές και σοβαρό αυτό περιστατικό δεν έγιναν συλλήψεις καθώς οι δράστες πρόλαβαν να αποχωρήσουν πριν φθάσει η αστυνομία.

Οι λόγοι της επίθεσης δεν έχουν γίνει γνωστοί και διερευνώνται από την αστυνομία, ενώ τα θύματα της επίθεσης δηλώνουν άγνοια για τα κίνητρα των δραστών...

...............................................................................................................................

Δεύτερη αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε στο Ασπροκκλήσι μεταξύ αλλοδαπών εργατών του κάμπου, την ίδια περίπου ώρα. Μια ομάδα 6 Αλβανών επιτέθηκε σε οικία όπου διέμεναν Σομαλοί και Πακιστανοί εργάτες γης με σκοπό να τους κλέψουν τα χρήματα και τα κινητά τους τηλέφωνα.

Υπήρξε αντίδραση όμως από τα θύματα και ακολούθησε συμπλοκή με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα, ένας εκ των δραστών κι ένα από τα θύματα της ληστείας. Και οι δυο νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Φιλιατών. 9 συνολικά ήταν οι συλλήψεις, 1 εκ των ατόμων που εισέβαλλαν στην οικία, καθώς και οι 8 αλλοδαποί που διέμεναν εκεί.

Αυτά από τις πρώτες πληροφορίες. Αναμένουμε και τις ανακοινώσεις της αστυνομίας για τα αιματηρά περιστατικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου