Χριστουγεννιάτικη γιορτή την Κυριακή στο Καστρί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Χριστουγεννιάτικη γιορτή την Κυριακή στο Καστρί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο

Χριστουγεννιάτικη γιορτή την Κυριακή στο Καστρί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΙΤΑΝΗ 

Ο Σύλλογος μας εμπνευσμένος από το πνεύμα των Χριστουγέννων, με πολύ καλή διάθεση και πνεύμα ομαδικότητας διοργανώνει την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 μια φαντασμαγορική γιορτή για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους φίλους μας στο Ίδρυμα Η.Σαρρα στο Καστρί. 

Μικρούς και μεγάλους θα μας διασκεδάζει με τις μουσικές επιλογές του ο DJ Δονάτος Κάλλης και φυσικά από αυτή την γιορτή δε μπορεί να λείπει ο Αγαπημένος Αη Βασίλης που θα μοιράσει δωράκια και ζαχαρωτά στα παιδάκια. 

Ο Χριστουγεννιάτικος μπουφές μας με διάφορα εδέσματα και χυμούς, οινόμελο και ζεστή σοκολάτα θα ξετρελανει όσους παρευρεθούν. Σε αυτή τη ζεστή και φιλόξενη γιορτή ας φορέσουμε όλοι τα πιο όμορφα και μεγάλα χαμόγελα μας, να απολαύσουμε τις γεύσεις, να διασκεδάσουμε και να αφεθουμε στη μουσική που θα ντύσει δυναμικά όλη αυτή τη διοργάνωση. Η γιορτή είναι ανοιχτή για όλους, μικρούς και μεγάλους, συγχωριανούς και μη. Πάρτε μαζί σας μόνο την καλή σας διάθεση και τη μάσκα σας κι ελάτε να περάσουμε τέλεια!!! 

Η εκδήλωση ξεκινά στις 16:00μμ, Κυριακή 19/12/21.

Υ.Γ. Προκειμένου να αποφύγουμε οποιαδήποτε δυσάρεστη εξέλιξη με την εκδήλωση μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα πρεπει να τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας. Απο την πλευρά μας είμαστε καθόλα έτοιμοι με ό,τι απαιτείται για την περίσταση και ζητούμε την κατανόησή σας ως προς την προσέλευση σας. Στην εκδήλωση οι ενήλικες θα εισέλθουν μόνο κατόπιν ελέγχου πιστοποιητικού εμβολιαμου, νόσησης ή με ραπίντ τεστ όπως ορίζεται από το Νόμο. Παρακαλούμε ας διευκολύνουμε όλοι την κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου