Σε Φιλιάτες και Παραμυθιά περιόδευσε ο Τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης (+ΦΩΤΟ) - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Σε Φιλιάτες και Παραμυθιά περιόδευσε ο Τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης (+ΦΩΤΟ)

Σε Φιλιάτες και Παραμυθιά περιόδευσε ο Τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης (+ΦΩΤΟ)

Σε Παραμυθιά και Φιλιάτες περιόδευσε χθες Τετάρτη 8/12 πολυμελές κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον Τομεάρχη Εσωτερικών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κώστα Ζαχαριάδη.

Η περιοδεία ξεκίνησε από την Παραμυθιά, όπου συναντήθηκε με το Δήμαρχο Σουλίου, Γιάννη Καραγιάννη.
Η ενίσχυση των Δήμων με νέες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, η αύξηση των χρηματοδοτήσεων και η ουσιαστική μεταρρύθμιση στη λειτουργία της αυτοδιοίκησης, ήταν τα βασικά θέματα που συζητήθηκαν.


Τη συνάντηση επίσης απασχόλησαν οι αυξημένες αρμοδιότητες που εχουν φορτωθεί οι δημοτικές αρχές, η μείωση των επιδοτήσεων στους αγροκτηνοτρόφους, άλλα και τα προβλήματα σε τηλεπικοινωνίες και τηλεοπτικό σήμα που υπάρχουν στο Δήμο Σουλίου.
Ο Κώστας Ζαχαριάδης συνέχισε την περιοδεία του στον πεζοδρομο της Κ. Καραμανλή, όπου συνομίλησε με επαγγελματίες, κατοίκους και επισκέπτες της πόλης.


Στη συνέχεια ο Κ. Ζαχαριάδης μετέβη στους Φιλιάτες όπου είχε, αρχικά, συνάντηση με το Δήμαρχο Φιλιατών, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε το νοσοκομείο Φιλιατών, όπου είχε συνάντηση με το σωματείο εργαζομένων για τα προβλήματά τους.


Στο Δημαρχείο ο Τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, άκουσε από το Δήμαρχο Σπύρο Παππά τα προβλήματα του Δήμου, αλλά και για τα έργα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα ήδη από την περίοδο του ΦιλόΔημου, και όσα πρόκειται να δημοπρατηθούν από το πρόγραμμα «Τρίτσης».



Ακολούθως, στο νοσοκομείο, άκουσε από τους εργαζόμενους τα προβλήματα που έχουν ενταθεί ειδικά την περίοδο της πανδημίας, ενώ πραγματοποίησε επίσκεψη επίσκεψη στο εμβολιαστικό κέντρο, αλλά και στον ολοκαίνουριο μαγνητικό και αξονικό τομογράφο που είχαν χρηματοδοτηθεί και δημοπρατηθεί την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και που σήμερα απαιτεί στελέχωση σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ακτινολογικού τμήματος, προκειμένου να έχουν πρόσβαση οι πολίτες σε σημαντικές εργαστηριακές εξετάσεις. 


Αύριο, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Ηγουμενίτσα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου