Ηγουμενίτσα: Χωρίς ρεύμα το κλειστό στάδιο εδώ και μήνες - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Ηγουμενίτσα: Χωρίς ρεύμα το κλειστό στάδιο εδώ και μήνες

Ηγουμενίτσα: Χωρίς ρεύμα το κλειστό στάδιο εδώ και μήνες

Εδώ και αρκετούς μήνες, από το Φεβρουάριο, το δημοτικό κλειστό στάδιο της Ηγουμενίτσας έχει μείνει χωρίς ηλεκτροδότηση, προκειμένου να γίνουν εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο που σχετίζονται με ένα μεγάλο έργο που αφορά νέο δίκτυο δρόμων και πεζοδρομίων στην ευρύτερη περιοχή.

Είθισται στα μεγάλα έργα να υπάρχει προγραμματισμός των επιμέρους εργασιών, ούτως ώστε να μην μένουν χωρίς ρεύμα δημόσια και όχι μόνο κτίρια για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Φαίνεται όμως, πως σε ακόμη ένα έργο που υλοποιείται από το Δήμο Ηγουμενίτσας, δεν υπήρξε σωστός προγραμματισμός κι έτσι το κλειστό στάδιο παραμένει ακόμη χωρίς ρεύμα, ενώ θα έπρεπε να έχει συνδεθεί από το Σεπτέμβριο.

Αποτέλεσμα της αδιαφορίας των αρμόδιων, είναι να έχουν μειωθεί στο ελάχιστο οι αθλητικές δραστηριότητες των συλλόγων της πόλης κι όχι μόνο.


Στο κλειστό στάδιο προπονούνται οι ομάδες μπάσκετ (ΠΡΩΤΕΑΣ) και βόλει (ΕΡΜΗΣ), καθώς και τμήματα γυμναστικής του Δήμου Ηγουμενίτσας, καθώς και μεμονωμένα πολίτες.

Οι επίσημοι αγώνες των ομάδων πραγματοποιούνται στην Παραμυθιά, ενώ οι προπονήσεις έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο, δεδομένου ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν είναι δυνατό να γίνουν οι προπονήσεις όλων των τμημάτων.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, η ηλεκτροδότηση του σταδίου δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί πριν το τέλος Νοεμβρίου, δεδομένου ότι αναμένεται η παραλαβή ηλεκτρολογικού υλικού και η τοποθέτησή του. 

Σε ένα ακόμη θέμα η δημοτική αρχή αποδεικνύει ότι αδυνατεί  να ανταποκριθεί σε στοιχειώδεις λειτουργίες του Δήμου, έχοντας αφήσει τους ερασιτεχνικούς αθλητικούς συλλόγους της πόλης και τους μικρούς αθλητές ανενεργούς, την ώρα που για επαγγελματικά σωματεία δαπανά εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου