Συμμετοχή της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. στο Πανελλήνιο Συνέδριο Αστικών Μεταφορών - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Συμμετοχή της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. στο Πανελλήνιο Συνέδριο Αστικών Μεταφορών

Συμμετοχή της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. στο Πανελλήνιο Συνέδριο Αστικών Μεταφορών

 Και στην απονομή βραβείων μεταφορών "Δημήτριος Τσαμπούλας"

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας, συμμετείχε το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021 στο  Πανελλήνιο συνέδριο με θέμα τις αστικές εμπορευματικές μεταφορές, που διοργανώθηκε από τον ΕΕΣΥΜ, υπό την αιγίδα του υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών, στο περιθώριο της ης Διεθνούς Έκθεσης Logistic Εφοδιαστική Αλυσίδα 2021.


Στόχος του συνεδρίου αποτέλεσε η διερεύνηση των ωφελειών και των προκλήσεων, αλλά και η διαδικασία βελτιστοποίησης της αλυσίδας εφοδιασμού στα αστικά κέντρα, με τη βοήθεια προηγμένων τεχνολογικών συστημάτων, με  στόχο τη βιώσιμη οικονομία, εναρμονισμένη σε τεχνολογίες φιλικές προς το περιβάλλον.


Η Πρόεδρος της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. συμμετείχε στην τελετή απονομής των βραβείων μεταφορών Ε.Ε.ΣΥ.Μ. «Δημήτριος Τσαμπούλας» των ετών 2020 και 2021, όπου βραβεύθηκαν  οι εργασίες φοιτητών που ξεχώρισαν για την καινοτομία και την ευρηματικότητά τους. Το Βραβείο Μεταφορών Ε.Ε.ΣΥ.Μ. «Δημήτριος Τσαμπούλας» θεσπίστηκε στη μνήμη του εκλιπόντα Καθηγητή του Ε.Μ.Π., Δημητρίου Τσαμπούλα, για το πολυετές έργο και την προσφορά του στις ελληνικές μεταφορές, στηρίζεται από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, το ΕΜΠ και άλλα Πανεπιστήμια της χώρας καθώς και Ελληνικά Επιμελητήρια και φορείς Μέλη και συνεργάτες του Ε.Ε.ΣΥ.Μ, ο δε διαγωνισμός γίνεται σε Πανελλήνια κλίμακα μεταξύ φοιτητών και νέων αποφοίτων Ελληνικών Πανεπιστημίων που διαθέτουν Τομέα – Κατεύθυνση Μεταφορών ή Ναυτιλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου