Τριτοκοσμικές εικόνες στην Πέρδικα από την έλλειψη νερού - Του Θανάση Βενέτη - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Τριτοκοσμικές εικόνες στην Πέρδικα από την έλλειψη νερού - Του Θανάση Βενέτη

Τριτοκοσμικές εικόνες στην Πέρδικα από την έλλειψη νερού - Του Θανάση Βενέτη

Με ψέματα απαντάει ο Δήμος

Τρίτη μέρα μέσα σε ένα τετραήμερο χωρίς νερό ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ, ενώ ορισμένες περιοχές είναι σε αυτή την κατάσταση ακόμα και για... μήνες!

Ο Δήμος, μέσω του μέλους του Δημοτικού Συμβουλίου και προέδρου της Επιχείρησης Ύδρευσης (ΔΕΥΑΗ), Σωτήρη Μήτση, απαντάει με ψέματα!

ΨΕΜΑ 1ο: Το πρόβλημα το έχουν μόνο ορισμένες περιοχές

Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι το πρόβλημα το αντιμετωπίζει ολόκληρος ο οικισμός της Πέρδικας!

ΨΕΜΑ 2ο: Οι διακοπές στην ύδρευση γίνονται λόγω έργων αντικατάστασης μέρους του δικτύου

Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι το έργο το οποίο επικαλείται ο κ. Μήτσης και διάλεξαν το καλοκαίρι να το κάνουν, βρίσκεται στο στάδιο τοποθέτησης των νέων σωλήνων χωρίς ακόμα αυτοί να συνδέονται με το δίκτυο ώστε να υπάρχει ανάγκη διακοπής της ύδρευσης!

Τα πιο πάνω ψέματα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της προχθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ως απάντηση στις ερωτήσεις που έκαναν οι κ.κ. Γιάννης Γόγολος και Θωμάς Δημητρίου, επικεφαλής παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

Στο μεταξύ το χωριό θυμίζει τριτοκοσμική περιοχή με τα περισσότερα αγροτικά αυτοκίνητα με καρότσα να έχουν φορτωμένα, ή άλλα να ρυμουλκούν βυτία και να γεμίζουν νερό κυρίως από μία παροχή που βρίσκεται στο δρόμο προς Πάργα!

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΥΤΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ

Σε πολλές περιπτώσεις (για παράδειγμα στην περιοχή "Νικολάκη") όσοι είχαν τοποθετήσει βυτία επειδή το πρόβλημα υπάρχει εδώ και χρόνια –και σίγουρα από την αρχή δημαρχίας Λώλου- τα βλέπουν πλέον να μη γεμίζουν ούτε κατά τη διάρκεια της νύχτας που υπάρχει κάποια μικρή ποσότητα νερού στις βρύσες των περισσότερων σπιτιών.

ΑΦΑΝΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας, Δημήτρης Μώκος, ο οποίος έχει αντικαταστήσει το Συμβούλιο με την ανοχή δύο εκ των συμβούλων και του δημάρχου, αντί να πρωτοστατήσει σε ΑΠΑΙΤΗΣΗ για ΑΜΕΣΗ επίλυση του προβλήματος, παραπέμπει όσους παραπονούνται στη ΔΕΥΑΗ δηλώνοντας... ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ!

Το Κοινοτικό Συμβούλιο δεν έχει ενημερωθεί ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ για την κατάσταση.

Προειδοποιήσεις για τις διακοπές στην ύδρευση γίνονται σπάνια και αυτές μόνο μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του προέδρου στο facebook.
Μόνο για τους φίλους του δηλαδή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου