Αχιλλεύς: Ελλάς Εκλιπαρούσα: 7-8 Αυγούστου Αρχαίο Θέατρο Γιτάνων - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Αχιλλεύς: Ελλάς Εκλιπαρούσα: 7-8 Αυγούστου Αρχαίο Θέατρο Γιτάνων

Αχιλλεύς: Ελλάς Εκλιπαρούσα: 7-8 Αυγούστου Αρχαίο Θέατρο Γιτάνων


Στο πλαίσιο του θεσμού "Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός" που διοργανώνει το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας θα φιλοξενήσει στις 7 και 8 Αυγούστου στο Αρχαίο Θέατρο Γιτάνων τη θεατρική παράσταση της bijoux de kant Αχιλλεύς (Ελλάς Εκλιπαρούσα), σε κείμενο του Αθανάσιου Χριστόπουλου (1804) και σκηνοθεσία Γιάννη Σκουρλέτη.


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία: Γιάννης Σκουρλέτης
Δραματουργική επεξεργασία: Γιώργος Παπαδάκης
Σκηνικά-κοστούμια-φωτισμοί: Κωνσταντίνος Σκουρλέτης
Κειμενικές προσθήκες: Γλυκερία Μπασδέκη
Παίζουν: Θανάσης Δήμου, Θανάσης Δόβρης, Κώστας Κουτσολέλος, Θανάσης Βλαβιανός, Βασίλης Ζιάκας και η Φλομαρία Παπαδάκη
Εκτέλεση Παραγωγής: BIJOUX DE KANT

Για την παράσταση απαιτείται η προκράτηση θέσης μέσω της ιστοσελίδας https://digitalculture.gov.gr/.../achillefs-paleo.../, από την οποία θα λάβετε προσωπικό Δελτίο Εισόδου το οποίο είναι απαραίτητο για την είσοδο στην εκδήλωση. Επισημαίνεται ότι ο μέγιστος αριθμός θεατών δεν θα υπερβαίνει τα 250 άτομα ανά ημέρα εκδήλωσης.

Οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο του θεσμού "Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός" προσφέρονται δωρεάν από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Το μόνο αντίτιμο που προβλέπεται είναι το εισιτήριο για την είσοδο σε κάθε χώρο, όπου υπάρχει. Ειδικότερα, για τη είσοδο στον Αρχαιολογικό Χώρο Γιτάνων ισχύει αντίτιμο εισιτηρίου 3 ευρώ (κανονικό) και 2 ευρώ (μειωμένο). Οι δικαιούχοι μειωμένου εισιτηρίου και όσοι απαλλάσσονται από την καταβολή εισιτηρίου παρακαλούνται να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Σημειώνουμε ότι οι θεατές θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες και συστάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων COVID-19 του Υπουργείου Υγείας για την ασφαλή προσέλευση στους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία, σύμφωνα με τις ισχύουσες Κ.Υ.Α.

Για λόγους ασφαλείας και για την αποφυγή καθυστερήσεων και συνωστισμού, συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση 1 – 1,5 ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.
Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί στον Αρχαιολογικό Χώρο Γιτάνων, που θα είναι ανοικτός από τις 19.00.

Μετά την έναρξη της παράστασης η είσοδος δεν θα επιτρέπεται.
Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι απαραίτητη καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου