Οι υποψήφιοι για το νέο Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Οι υποψήφιοι για το νέο Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου

Οι υποψήφιοι για το νέο Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου

Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου: Οι υποψήφιοι για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου ανακοινώνει τους υποψηφίους για την ανάδειξη των πέντε αιρετών μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και ενός μέλους για τη θέση υπευθύνου προσώπου και εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ. και αναπληρωματικά αυτού.

Η διενέργεια των εκλογών για τη συγκρότηση του νέου Δ.Σ. της Τράπεζας έχει προγραμματιστεί για την Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021, στον χώρο του συνεδριακού κέντρου του ξενοδοχείου Du Lac, από τις 09:00 έως τις 17:00. Στις λοιπές Περιφερειακές Ενότητες της Ηπείρου (Άρτας, Πρέβεζας και Ηγουμενίτσας), οι εκλογές θα υλοποιηθούν την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021 από τις 09:00 έως τις 17:00, στον χώρο των καταστημάτων της Τράπεζας.

Σύμφωνα με την 111/22.6.2021 απόφαση του Δ.Σ., αναδείχτηκαν οι ακόλουθοι υποψήφιοι:

Για τη θέση των πέντε αιρετών τακτικών μελών και αναπληρωματικών αυτών:
- Ζωνίδης Κωνσταντίνος του Πέτρου, συνταξιούχος έμπορος
- Κολιός Βασίλειος του Δημητρίου, οικονομολόγος
- Κυριάκης Σπυρίδων του Γεωργίου, επιχειρηματίας - μηχανικός Η/Υ
- Μαρτσέκης Βασίλειος του Θεόφιλου, έμπορος
- Παπαδογιάννης Χρίστος του Παναγιώτη, πολιτικός μηχανικός
- Παπαδόπουλος Ιωάννης του Νικολάου, μηχανολόγος μηχανικός - ιδιωτικός υπάλληλος
- Στεργιούλης Γεώργιος του Παναγιώτη, φυσικός – οικονομολόγος
- Χήτας Παύλος, ιδιωτικός υπάλληλος

Για την εκλογή των παραπάνω τακτικών μελών, ο ψηφοφόρος θέτει μέχρι τρείς (3) σταυρούς προτίμησης.

Για τη θέση του αιρετού υπευθύνου προσώπου και εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ. και αναπληρωματικών αυτού, αναδείχτηκαν οι παρακάτω υποψήφιοι:
- Σερμέας Κωνσταντίνος του Γεωργίου, οικονομολόγος
- Τρομπούκης Χρήστος του Ευθυμίου, οικονομολόγος – τραπεζικός
- Τσουκανέλης Βασίλειος του Παναγιώτη, οικονομολόγος - τραπεζικός

Για την εκλογή της θέσης του υπευθύνου προσώπου και εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ, ο ψηφοφόρος θέτει έναν (1) σταυρό προτίμησης.

Για τα μέλη που θα προσέλθουν στην εκλογική διαδικασία, υπενθυμίζεται ότι κάθε συνεταιριστική μερίδα αντιστοιχεί σε μία ψήφο, ενώ όσα μέλη κατέχουν άνω των είκοσι συνεταιριστικών μερίδων, μπορούν να ασκήσουν το δικαίωμα ψήφου και με εξουσιοδότηση σε μέλος της Τράπεζας. Οι εξουσιοδοτήσεις διατίθενται στα καταστήματα της Τράπεζας και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.epirusbank.com.

Σχετικά με την Τράπεζα Ηπείρου:

Η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ιδρύθηκε το 1978 υιοθετώντας το όραμα του ιδρυτή της Ιωάννη Δούμα να στηρίξει και να ενισχύσει την τοπική οικονομία και κοινωνία της ευρύτερης Περιφέρειας Ηπείρου. Σήμερα, συμπληρώνοντας πάνω από 40 χρόνια λειτουργίας η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΠΕΙΡΟΥ είναι η Τράπεζα των 18.000 Ηπειρωτών αλλά και των θεσμικών επενδυτών. Με την συμμετοχή του ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ ως Στρατηγικού Επενδυτή στο μετοχικό κεφάλαιο της Τραπέζης, η Τράπεζα βρίσκεται σε πλεονεκτικότερη θέση για να προχωρήσει την υλοποίηση του επιχειρηματικού της σχεδίου και του οράματός της για μια Ισχυρή Ελληνική Συνεταιριστική Τράπεζα. Το νέο συνεταιριστικό -επιχειρηματικό μοντέλο- πρότυπο που σχεδιάζει η Τράπεζα θα προσδώσει πολλαπλά οφέλη τόσο στην τοπική οικονομία και κοινωνία , όσο και στους εργαζομένους και τους μετόχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου