Έφαγε πόρτα από την κυβέρνηση για τη χερσαία ζώνη και τρέχει να κρύψει τις ευθύνες του... - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Έφαγε πόρτα από την κυβέρνηση για τη χερσαία ζώνη και τρέχει να κρύψει τις ευθύνες του...

Έφαγε πόρτα από την κυβέρνηση για τη χερσαία ζώνη και τρέχει να κρύψει τις ευθύνες του...

Οι ευθύνες της Δημοτικής αρχής Ηγουμενίτσας και του Δημάρχου προσωπικά στο θέμα της χερσαίας ζώνης, είναι μεγάλες και το έχουμε αναδείξει προ καιρού.

Από το 2015 ο Δήμαρχος κ. Λώλος παριστάνει πως παλεύει για τη χερσαία ζώνη, αλλά στην ουσία παίζει το παιχνίδι της κυβέρνησης και ρίχνει στάχτη στα μάτια του λαού της Ηγουμενίτσας μέχρι να πουληθεί ο ΟΛΗΓ και ολόκληρο το παραλιακό μέτωπο.

Αυτό το θεατρικό του κ. Λώλου φτάνει στο τελευταίο μέρος του. Αφού αρχικά παρίστανε πως διαπραγματευότανε με άλλους Δήμους της χώρας που έχουν παρόμοια ζηήματα με τη χερσαία ζώνη λιμένων, μετά συνεννοήθηκε με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και είπανε πως βρήκανε τον τρόπο για την απόδοση της χερσαίας ζώνης στο Δήμο Ηγουμενίτσας και έκτοτε, απλώς κερδίζει χρόνο για τα παιχνίδια της κυβέρνησης και των υποψήφιων αγοραστών εις βάρος του Δήμου.

Κι αφού όλα τα κόλπα τελειώσανε, τώρα επιχειρεί να ρίξει μια τελευταία τουφεκιά   για την τιμή των όπλων: να αρχίσει κινητοποιήσεις...

Μόνο που οι κινητοποιήσεις πρέπει να γίνουν όχι μόνο απέναντι στην κυβέρνηση, αλλά και τον ίδιο το Δήμο που φέρει σοβαρές ευθύνες για τις εξελίξεις στη χερσαία ζώνη Ηγουμενίτσας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα, η κατάσταση θα οδηγηθεί πιθανότατα σε αδιέξοδο, με τα εξής δύο αποτελέσματα: ή το παραλιακό μέτωπο της Ηγουμενίτσας θα περάσει ολόκληρο στον ιδιώτη ή με λύση της τελευταίας στιγμής θα επιστρέψει στο δημόσιο, όχι όμως στο Δήμο Ηγουμενίτσας. Ό,τι ακριβώς συνέβαινε και πριν το 2016.... Το απόλυτο φιάσκο του κ. Λώλου.

Για να αποκρύψει τις ευθύνες του για τις δυο πιθανές αυτές εξελίξεις ο κ. Λώλος ξεκινάει επανάσταση.

Πριν λίγες εβδομάδες έγινε με τηλεδιάσκεψη συζήτηση φορέων της περιοχής και δόθηκε προθεσμία 20 ημερών στην κυβέρνηση για να δώσει λύση. Και όπως αναμενότανε, καμία λύση δε δόθηκε.

Με ανακοίνωση του ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου καλεί σε ΕΚΤΑΚΤΗ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας τη Τρίτη 22 Ιουνίου για να αποφασιστεί τι είδους κινητοποιήσεις θα γίνουν για το θέμα της χερσαίας ζώνης...

Μετά από 6 χρόνια κοροϊδίας, ο Δήμαρχος αποφάσισε να κάνει επανάσταση...

(Διαβάστε ΕΔΩ πρόσφατο δημοσίευμά μας για τις ευθύνες του κ. Λώλου στο θέμα της χερσαίας ζώνης και δηλώσεις του ίδιου από το 2016...)


«Πρόσκληση σε έκτακτη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου με τηλεδιάσκεψη.

Καλείστε σε ΕΚΤΑΚΤΗ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας που θα γίνει με τηλεδιάσκεψη (σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται προς αποφυγή της διάδοσης του νέου κορωνοϊού COVID-19) στις 22 Ιουνίου 2021 ημέρα Τρίτη και ώρα 20:00’ με το παρακάτω μοναδικό θέμα:

ΘΕΜΑ: Διαμόρφωση πρότασης κινητοποιήσεων στα πλαίσια της διεκδίκησης της χερσαίας ζώνης.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.

Ο λόγος του κατεπείγοντος συνίσταται στην ανάγκη άμεσων κινητοποιήσεων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου