Μήνυμα Αντιδημάρχου Παιδείας Δήμου Ηγουμενίτσας Βασιλικής Τσώτου για τις πανελλαδικές εξετάσεις - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Μήνυμα Αντιδημάρχου Παιδείας Δήμου Ηγουμενίτσας Βασιλικής Τσώτου για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Μήνυμα Αντιδημάρχου Παιδείας Δήμου Ηγουμενίτσας Βασιλικής Τσώτου για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Αυλαία σήμερα 14 Ιουνίου για τις πανελλαδικές εξετάσεις των Γενικών Λυκείων και την Τρίτη 15 Ιουνίου για τα Επαγγελματικά Λύκεια. Η τεράστια πρόκληση των εξετάσεων αποτελεί το επιστέγασμα των σχολικών προσπαθειών και των ονείρων. 

Η πανδημία μας δίδαξε πως η ζωή είναι ένας καθημερινός αγώνας. Τίποτα δεν είναι αυτονόητο και αξίζει να παλεύουμε καθημερινά για τα απλά πράγματα τα οποία γίνονται σημαντικά αν τα στερηθούμε. Η συμβουλή μου στους υποψηφίους είναι να διεκδικήσουν τους στόχους τους επιδεικνύοντας ψυχραιμία και οργάνωση. Κατανοώ ότι η πανδημία προκάλεσε ψυχική κόπωση και στο πλαίσιο της μείωσης της διασποράς του Covid-19 οι σχολικές μονάδες παρέμειναν κλειστές για αρκετό διάστημα. Ωστόσο παρότι η δια ζώσης διδασκαλία δεν αντικαθίσταται, μαθητές γονείς και εκπαιδευτικοί έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να κρατηθούν όσο το δυνατό πιο κοντά στην εκπαιδευτική διαδικασία και στα γνωστικά αντικείμενα. 

Να ευχηθώ από καρδιάς καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά. Εύχομαι επίσης ολόψυχα να μην πάψουν να ονειρεύονται και να πασχίζουν για το παρόν και το μέλλον τους. Τη σημαντικότερη μάχη την κερδίσαμε και παραμένουμε υγιείς. Τα παιδιά απέδειξαν σοβαρότητα, ψυχραιμία και ωριμότητα σε όλη αυτή τη δοκιμασία. Είμαστε κοντά στα παιδιά όποιο αποτέλεσμα και αν φέρουν. Εύχομαι να είναι το επιθυμητό για τους ίδιους και τις οικογένειες τους. Κλείνοντας να ευχαριστήσω όλους τους εμπλεκόμενους στις εξετάσεις, Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, Διευθυντές σχολικών μονάδων, εκπαιδευτικούς και διοικητικό προσωπικό για τη συμβολή τους στην ομαλή διεξαγωγή και στη διατήρηση του αδιάβλητου των εξετάσεων. Καλή δύναμη σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου