Σε δημοπρασία εκ νέου τα καταστήματα του Δρεπάνου από το Δήμο Ηγουμενίτσας - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Σάββατο 10 Απριλίου 2021

Σε δημοπρασία εκ νέου τα καταστήματα του Δρεπάνου από το Δήμο Ηγουμενίτσας

Σε δημοπρασία εκ νέου τα καταστήματα του Δρεπάνου από το Δήμο Ηγουμενίτσας

Στις 21 Απριλίου θα διενεργηθεί δημοπρασία για την εκμίσθωση δύο καταστημάτων του Δρεπάνου (ΚΕΝΤΡΙΚΟ και ΣΟΧΟ) από το Δήμο Ηγουμενίτσας.

Είναι η τρίτη φορά σε ένα χρόνο που ο Δήμος Ηγουμενίτσας προκηρύσσει δημοπρασία για τα συγκεκριμένα καταστήματα.

Την πρώτη φορά η διαδικασία απέβη άγονη. Για το ΚΕΝΤΡΙΚΟ δεν προσήλθαν ενδιαφερόμενοι, ενώ για το ΣΟΧΟ υπήρξε ανάδοχος, ο οποίος όμως δεν ανέλαβε τελικά το κατάστημα για δικούς του λόγους.

Η δεύτερη προκήρυξη έγινε το Μάρτιο, η οποία όμως αναβλήθηκε με την επίσημη δικαιολογία των περιοριστικών μέτρων λόγω κορωνοϊού. Ταυτόχρονα όμως ο ΟΛΗΓ είχε προσφύγει δικαστικά για την ακύρωση του διαγωνισμού, επικαλούμενοι ιδιοκτησιακά δικαιώματα επί των ακινήτων. Εξέλιξη για την οποία ο Δήμος Ηγουμενίτσας δε φρόντισε να ενημερώσει τους πολίτες.

Έτσι, ο Δήμος, χθες 10 Απριλίου προκήρυξε διαγωνισμό για την εκμίσθωση των δύο αυτών καταστημάτων για τις 21 Απριλίου. Σε 10 μόλις ημέρες...

Δεν ξέρουμε αν τελικά ο Δήμος ήρθε σε συνεννόηση με τον ΟΛΗΓ ή το ΤΑΙΠΕΔ για το ξεκαθάρισμα της χερσαίας ζώνης, ώστε ο διαγωνισμός να είναι γόνιμος και νόμιμος ή απλώς επιχειρεί μια επικοινωνιακή κίνηση για να ρίξει την ευθύνη της μη λειτουργίας των καταστημάτων στο στρατόπεδο του ΟΛΗΓ...

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η υπόθεση των καταστημάτων του Δρεπάνου (όπως και όλης της χερσαίας ζώνης Ηγουμενίτσας) μυρίζει πιο πολύ και από τους βόθρους τους...!!

Δείτε τις διακηρύξεις των δημοπρασιών για τα δύο καταστήματα, όπως αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηγουμενίτσας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου