Έκκληση Λώλου προς γονείς να περιορίσουν τα παιδιά - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

Έκκληση Λώλου προς γονείς να περιορίσουν τα παιδιά

Έκκληση Λώλου προς γονείς να περιορίσουν τα παιδιά

Νέο μήνυμα του Δημάρχου Ηγουμενίτσας Γιάννη Λώλου προς τους δημότες Ηγουμενίτσας μετά από την ένταξη της περιοχής στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου.
Το μήνυμα του Δημάρχου Ηγουμενίτσας με λίγα λόγια είναι: "Μαζέψτε τα παιδιά σας".
Τα κρούσματα covid-19 το τελευταίο διάστημα σε πολλά σχολεία της Ηγουμενίτσας και όλης της Θεσπρωτίας ήταν όντως μια ανησυχητική για τους γονείς κατάσταση, σε σημείο που οι ίδιοι ζητούσαν να κλείσουν τα σχολεία, τα περισσότερα εξ αυτών άλλωστε λειτουργούσαν τις τελευταίες ημέρες με ελάχιστους μαθητές.

Με την εφαρμογή των νέων μέτρων όλα τα σχολεία πλέον είναι κλειστά, οπότε αφού η ευθύνη έφυγε από τα χέρια των αρχών, επιστρέφουμε ολοκληρωτικά στην ατομική ευθύνη, την αγαπημένη ατάκα των υποστηρικτών της κυβέρνησης.
Σε αυτό το κλίμα, ο Δήμαρχος επιχειρεί να πετάξει το μπαλάκι των ευθυνών και πάλι στους πολίτες...

Ας σκεφτεί όμως και ο ίδιος πόσο δύσκολο είναι για τα παιδιά να είναι κλεισμένα επί μακρόν στα σπίτια τους, αφετέρου πόσο δύσκολο είναι για τους γονείς να τους περιορίσουν. 

Ας αναλογιστεί και ο ίδιος την ευθύνη του να περιορίσει τα στελέχη της ομάδας του.
Τρία κρούσματα σε μια εβδομάδα είχαμε στη δημοτική παράταξη του κ. Λώλου. Αυτός δεν μπορεί να περιορίσει λίγο τους δικούς του, ώστε να δίνει το καλό παράδειγμα;;;

Ανακοίνωση Δημάρχου Ηγουμενίτσας

Τήρηση μέτρων προστασίας

Με αφορμή την ένταξη του Νομού μας στο βαθύ κόκκινο του επιδημιολογικού χάρτη, η περιοχή μας έχει εισέλθει σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, όπου τα μέτρα για τη διασφάλιση της ζωής των συνανθρώπων μας δεν χωρούν καμία έκπτωση.
Απευθύνουμε έκκληση προς όλους, με σοβαρότητα και προσήλωση, να τηρήσουν τα προβλεπόμενα μέτρα, έτσι ώστε να αναστρέψουμε την αυξητική τάση των κρουσμάτων και να αποφύγουμε κάθε δυσάρεστο επακόλουθο.

Πιο συγκεκριμένα, επειδή παρατηρούνται φαινόμενα άσκοπων μετακινήσεων και συνωστισμού μαθητών σε δημόσιους αλλά και σε αύλειους χώρους σχολείων, προτρέπουμε τους γονείς και κηδεμόνες τους να αποτρέψουν άμεσα τις στενές συναναστροφές των παιδιών τους.

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την αγωνία και την κόπωσή όλων από τη μακρά περίοδο εφαρμογής των πιεστικών μέτρων προστασίας. Όμως η σύνεση και η ευλαβική τήρησή τους καθίσταται η μοναδική λύση, που θα μας οδηγήσει πιο γρήγορα και χωρίς αρνητικές συνέπειες στην πολυπόθητη κανονικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου