Η πανδημία και η εγκληματική της διαχείριση - Του Άλκη Φάτσιου - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

Η πανδημία και η εγκληματική της διαχείριση - Του Άλκη Φάτσιου

Η πανδημία και η εγκληματική της διαχείριση - Του Άλκη Φάτσιου

Του Άλκη Φάτσιου
Δικηγόρου

Ακούω ειδήσεις, ακούω τους "υπουργούς" να τονίζουν με περίσσια ξεδιαντροπιά, αλλά κυρίως με ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ απανθρωπιά, ότι "εξαντλήσαμε νοσοκομειακά για το Δημόσιο σύστημα Υγείας όλες μας τις δυνατότητες". 

Πότε βρε ΤΑΞΙΚΟΙ αλήτες τις εξαντλήσατε;;
Ένα χρόνο τώρα, δεν προσλάβατε ούτε ιατρικό, ούτε νοσηλευτικό προσωπικό. 
Ένα χρόνο τώρα, ακόμα ψάχνουμε τις αόρατες ΜΕΘ τις οποίες υποτίθεται ότι δημιουργήσατε. 
Ένα χρόνο τώρα, ακόμα περιμένουν Αθήνα και Θεσσαλονίκη τα πολλά λεωφορεία στις αντίστοιχες αστικές συγκοινωνίες. 
Ένα χρόνο τώρα, περιμένουμε τη συνταγογράφηση για δωρεάν ΤΕΣΤ σε όλο τον Ελληνικό λαό ιδίως σε όλους τους εργασιακούς χώρους, στην εκπαιδευτική κοινότητα κ. λ. π. 
Ένα χρόνο τώρα, τονίζεται από έγκριτους και αντικειμενικούς ειδήμονες ότι οι περίφημες ιχνηλατήσεις, είναι ένα τραγικό αλλά και εγκληματικό ανέκδοτο. 
Ένα χρόνο τώρα, αλλά κυρίως ΣΗΜΕΡΑ, δεν προχωράτε σε επίταξη ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ με τραγικά αποτελέσματα για τις ζωές των Ελλήνων πολιτών. 

Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, ένα χρόνο τώρα η διαχείριση της πανδημίας γίνεται όχι απλά με λάθος τρόπο από την ελεεινή και απεχθή Κυβέρνηση της οικογένειας Μητσοτάκη, μια κυβέρνηση σαφώς ακροδεξιά και αντιλαϊκή, αλλά πλέον είναι φανερό ότι αυτή γίνεται καθαρά με όρους και τρόπους ΤΑΞΙΚΟΥΣ

Διατυμπανίζανε σε όλους τους τόνους, ότι δήθεν θωρακίσανε το Δημόσιο Σύστημα Υγείας. Ουδέν ψευδέστερον, κι αυτό γιατί η Δημόσια Υγεία, η δωρεάν Υγεία για όλον το λαό, είναι έξω απ' την κοινωνική κουλτούρα τους και την πολιτική ιδεολογία τους.

Αυτή λοιπόν η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ συμπεριφορά τους, παραβιάζει τις διατάξεις, όχι μόνο της θεσμικής ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, αλλά και αυτές της ΗΘΙΚΗΣ και της στοιχειώδους ανθρώπινης ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ.  ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ .... 
Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΗ, ΗΘΙΚΗ, ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου