Αιχμηρή απάντηση Γόγολου σε Μαρτίνη για το χαρακτηρισμό ..."πολιτικός καιροσκόπος"! - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Αιχμηρή απάντηση Γόγολου σε Μαρτίνη για το χαρακτηρισμό ..."πολιτικός καιροσκόπος"!

Αιχμηρή απάντηση Γόγολου σε Μαρτίνη για το χαρακτηρισμό ..."πολιτικός καιροσκόπος"!


Απάντηση στην ανακοίνωση του Πρόεδρου Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας, κ. Μαρτίνη Δονάτο για το χαρακτηρισμό στο πρόσωπο μου ως «Πολιτικός Καιροσκόπος»

Ως πολιτικός καιροσκόπος, ορίζεται αυτός που συνωστίζεται σε έναν πολιτικό αχταρμά με μοναδικό γνώμονα το πολιτικό του συμφέρον, που συνήθως του αποφέρει οικονομικά και άλλα ανταλλάγματα (βλέπε έμμισθες θέσεις).
Πάντα όμως θα έχει απέναντι του μια κοινωνία με μνήμη και ξεκάθαρο ιδεολογικό υπόβαθρο.

Κύριε Δονάτε,
Θέλω να σου κάνω γνωστά σε ό,τι με αφορά (ως Ιωάννης Κων. Γόγολος) τα παρακάτω:

Πολιτικός καιροσκόπος ΔΕΝ είμαι, επειδή βρίσκομαι στη θέση της Αντιπολίτευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας και εκπληρώνω τα καθήκοντα μου επιμελώς.

Πολιτικός καιροσκόπος ΔΕΝ είμαι, επειδή η κριτική που ασκώ στη Δημοτική Αρχή έχει κοινωνικό, πολιτικό, οικογενειακό και επαγγελματικό κόστος.

Πολιτικός καιροσκόπος ΔΕΝ είμαι, επειδή ανήκω σε ένα και ΜΟΝΟ πολιτικό φορέα σε όλη μου τη ζωή και την πολιτική διαδρομή μου.

Πολιτικός καιροσκόπος ΔΕΝ είμαι, γιατί ΔΕΝ επιδίωξα την οικονομική ωφέλεια μου, να εκλεγώ εκ του ασφαλούς.

Και επειδή είμαστε μικρή κοινωνία και γνωριζόμαστε σχεδόν όλοι μας να σας θυμίσω τα παρακάτω:

Σε συναντώ στην πολιτική σκηνή ως υποψήφιο Νομαρχιακό Σύμβουλο του ΔΗΚΚΙ, απέναντι στον υποψήφιο Νομάρχη του ΠΑΣΟΚ.

Σε ανταμώνω ξανά το 2010, σε κοινούς αγώνες στο ψηφοδέλτιο του κ. Κάτσενου στηριζομένου από το ΠΑΣΟΚ. Θυμίζω πως το ΠΑΣΟΚ είχε πρόσφατη λαϊκή εντολή με 44%, το οποίο παρείχε ένα πλεονέκτημα εκλογής στους υποψηφίους του σε όλη την Ελλάδα. Σε αυτή την πολιτική σου διαδρομή υπηρέτησες με θέσεις ευθύνης τη Δημοτική Αρχή και αποφάσεις επιζήμιες για την τοπική κοινωνία με τη μεγάλη αύξηση του νερού στη Δ.Ε.Υ.Α. Ηγουμενίτσας που υπηρετούσατε ως Πρόεδρος.

Στις Δημοτικές εκλογές του 2014 με το ΠΑΣΟΚ ερειπωμένο, επίλεξες να βρίσκεσαι σε μια νέα θέση ως υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. και απέναντι από τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, υπηρετώντας το Δήμο Ηγουμενίτσας και μάλιστα σε θέσεις ευθύνης.

Το 2019 με τη Ν.Δ. "προ των πυλών" επιβεβαιώνεις την πολιτική σου θέση ξανά, ως υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. απέναντι από τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ για μια ακόμη φορά, καταλαμβάνοντας θέση ευθύνης στο Δήμο Ηγουμενίτσας.

Σε όλο αυτό το διάστημα ανήκοντας στην τοπική "ιδεολογική elit" δεν παρέλειψες να συμμετέχεις στις εσωκομματικές διεργασίες του ΚΙΝΑΛ, προκειμένου να καθορίζεις τις εξελίξεις και σε αυτό.

Κύριε Μαρτίνη, Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας, τελειώνοντας θέλω να σας ευχαριστήσω διότι με τη διερεύνηση της πολιτικής σας διαδρομής, εμπέδωσα τον όρο "πολιτικός καιροσκόπος" που ατυχώς μου προσάπτατε ίσως και μη γνωρίζοντας, με τις πρόσφατες ανακοινώσεις σας
Σημεία των καιρών !!! 
Συνεχίζεται…

Ιωάννης Κων. Γόγολος
Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ηγουμενίτσας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου