Θετική η υφυπουργός Παιδείας στην ίδρυση Μουσικού σχολείου στην Ηγουμενίτσα, εφόσον... - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Θετική η υφυπουργός Παιδείας στην ίδρυση Μουσικού σχολείου στην Ηγουμενίτσα, εφόσον...

Θετική η υφυπουργός Παιδείας στην ίδρυση Μουσικού σχολείου στην Ηγουμενίτσα, εφόσον...

Πριν λίγο κιαρό το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηγουμενίτσας έλαβε ομόφωνα θετική απόφαση για την ίδρυση μουσικού σχολείου στην πόλη, μετά από εισήγηση του δημοτικού συμβούλου και Προέδρου της ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας, Γιώργου Βασιλειάδη.
Μάλιστα στην εισήγησή του, είχε προτείνει ως χώρο λειτουργίας το κτίριο του πρώην ΤΕΙ Ηγ/τσας το οποίο κατάφεραν και έκλεισαν.

Σε συνάντηση που είχανε προχθες ο Βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας και ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Ιωάννης Λώλος με την υφυπουργό παιδείας  Ζέτα Μακρή, έθεσαν το ζήτημα στην υφυπουργό η οποία δήλωσε θετική στην ίδρυση του σχολείου με την απαραίτητη προυπόθεση να συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός μαθητών.
Την εξέλιξη έκανε γνωστή με ανάρτησή του ο βουλευτής Θεσπρωτίας κ. Γιόγιακας.

Υ.Γ. Αυτό που μάλλον δεν ρώτησε ο κ. Γιόγιακας την υφυπουργό είναι το μέλλον του ΑΕΙ στην Ηγ/τσα. Αλλά και να ρώταγε δεν θα του απαντούσαν. Έχουν αποδείξει ότι δεν υπολογίζουνε στην κυβέρνηση και πολύ το Θεσπρωτό βουλευτή.... Χαρακτηριστική η τελευταία επίσκεψή του στο Υπουργείο Παιδείας  ο οποίος καμάρωνε στο facebook με τον υφυπουργό και την επόμενη ημέρα ανακοινώσανε την αναστολή έναρξης λειτουργίας του τμήματος της Ηγουμενίτσας.
Ή ο ίδιος το ήξερε και δεν είπε κουβέντα ή δεν του το είπανε καθόλου. 
Σε οποιαδήποτε από τις δυο περιπτώσεις έδειξαν ότι δεν τον υπολογίζουνε. Το να προσπαθεί με τέτοιες ενέργειες όπως η ίδρυση μουσικού σχολείου στο ΑΕΙ που έκλεισαν, δεν αλλάζει την τεράστια ζημιά για την περιοχή μας, ούτε την πολιτική του ήττα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου