Προμήθεια οχήματος μεταφοράς λυματολάσπης από τη ΔΕΥΑΗ - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Προμήθεια οχήματος μεταφοράς λυματολάσπης από τη ΔΕΥΑΗ

Προμήθεια οχήματος μεταφοράς λυματολάσπης από τη ΔΕΥΑΗ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηγουμενίτσας παρέλαβε, την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021, Όχημα Μεταφοράς Ιλύος της ΕΕΛ (προϋπολογισμού 241.800,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), υποέργο της Πράξης «Αναβάθμιση υφιστάμενης ΕΕΛ της ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας του Προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι του Υπουργείου Εσωτερικών, συνολικού προϋπολογισμού 4.745.171,24€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). 

Χαρακτηριστικά οχήματος: Τετραξονικό αυτοκίνητο πλαίσιο, αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, ονομαστικής ισχύος 420 ίππων και υπερκατασκευή με ανυψωτικό μηχανισμό, τύπου γάντζου (hook lift) για την αποκομιδή container, χωρητικότητας 30m³, με συνολικό μικτό φορτίο οχήματος 33 τόνων. 
Το νέο όχημα προορίζεται για τη μεταφορά της παραγόμενης από την ΕΕΛ λάσπης, σε εγκεκριμένους χώρους εναπόθεσης ιλύος. 

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ κ. Σωτήριος Γ. Μήτσης δήλωσε σχετικά: 

«Η παραλαβή του νέου οχήματος αποτελεί μετρήσιμο αποτέλεσμα και χειροπιαστό παράδειγμα του έργου που συντονισμένα εκτελεί η ΔΕΥΑΗ για ένταξή της σε χρηματοδοτικά προγράμματα, που βαθμιαία θα μετατραπούν σε υποδομές προστασίας του περιβαλλοντικού τοπίου της περιοχής μας. Η συμμετοχή μας σε κάθε Πρόγραμμα που ανακοινώνεται από την Πολιτεία, ευθυγραμμίζεται με τον γενικότερο αναπτυξιακό στόχο που έχουμε θέσει ως Δημοτική Επιχείρηση και που δεν είναι άλλος από την προσφορά υπηρεσιών ποιότητας στους πολίτες». 

Επιπλέον, ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΗ κ. Ιωάννης Γεωργόπουλος, αναφερόμενος στην προμήθεια του νέου οχήματος δήλωσε: 

«Η προμήθεια του νέου οχήματος μεταφοράς ιλύος είναι αποτέλεσμα στοχευμένων ενεργειών της Τεχνικής Υπηρεσίας της ΔΕΥΑΗ, που για μία ακόμη φορά έδειξε ταχύτατα αντανακλαστικά και αποτελεσματικότητα σ’ ένα άκρως ανταγωνιστικό Πρόγραμμα, όπως είναι αυτό του ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι, προσφέροντας έτσι στη ΔΕΥΑΗ ένα ευρύτερο πεδίο ενεργειών ως προς τη βελτίωση της επεξεργασίας και διαχείρισης αστικών λυμάτων και διαφύλαξη της δημόσιας υγείας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου