Ο Σταυρος Κωσταράς νέος αντιδήμαρχος του Δήμου Σουλίου - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Ο Σταυρος Κωσταράς νέος αντιδήμαρχος του Δήμου Σουλίου

Ο Σταυρος Κωσταράς νέος αντιδήμαρχος του Δήμου Σουλίου
O 5oς αντιδήμαρχος

Με απόφαση του, ο δήμαρχος Σουλίου ορίζει τον κατωτέρω δημοτικό σύμβουλο Αντιδήμαρχο του Δήμου Σουλίου, με θητεία από 01/02/2021 μέχρι 31/01/2022, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, και του μεταβιβάζει αρμοδιότητες ως εξής:

Τον κ. Κωσταρά Σταύρο του Δονάτου, καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο Συντήρησης Υποδομών και Μηχανολογικού Εξοπλισμού και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

α) Την οργάνωση, παρακολούθηση, συντονισμό και έλεγχο όλων των παρακάτω υπηρεσιακών μονάδων:
αα) Του Τμήματος Συντήρησης Υποδομών και Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας, οι
αρμοδιότητες των οποίων ορίζονται στον ΟΕΥ του Δήμου και στις ισχύουσες διατάξεις Νόμων, Διαταγμάτων και Υπουργικών Αποφάσεων.
ββ) Του Γραφείο Αγροτικής Παραγωγής του Αυτοτελούς Τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης (Αρμοδιότητες στον τομέα ζωικής παραγωγής άρθρο στ’), οι αρμοδιότητες των οποίων ορίζονται στον ΟΕΥ του Δήμου και στις ισχύουσες διατάξεις Νόμων, Διαταγμάτων και Υπουργικών Αποφάσεων.

Β. Για τις ανωτέρω αρμοδιότητες εξουσιοδοτείται για τη χορήγηση και υπογραφή αδειών, πιστοποιητικών, την έκδοση αποφάσεων, την επιβολή προστίμων καθώς και την ευθύνη λειτουργίας και εποπτείας των αρμόδιων φορέων και την ευθύνη λειτουργίας των αντίστοιχων οργανικών μονάδων του Δήμου.

Γ. Ο ανωτέρω αντιδήμαρχος τελεί τους πολιτικούς γάμους σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Δημάρχου.

Δ. Ο ανωτέρω κατά τη διάρκεια της θητείας του δεν μπορεί να εκλεγεί ή να είναι μέλος του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου.

Ε. Η ανάκληση του αντιδημάρχου είναι δυνατή μετά την πάροδο έξι (6) μηνών από τον ορισμό του, με ειδικά αιτιολογημένη απόφαση του δημάρχου, για λόγους που ανάγονται στην άσκηση των καθηκόντων του.

ΣΤ. Η παρούσα να δημοσιευτεί μία φορά σε μία ημερήσια και σε δύο εβδομαδιαίες εφημερίδες της πρωτεύουσας του Νομού και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Σουλίου και στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου