Μ.Κάτσης για το κλείσιμο Εθνικής Τράπεζας στους Φιλιάτες: "Εμπαιγμός της τοπικής κοινωνίας το ΑΤΜ του Υφυπουργού Οικονομικών" - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

Μ.Κάτσης για το κλείσιμο Εθνικής Τράπεζας στους Φιλιάτες: "Εμπαιγμός της τοπικής κοινωνίας το ΑΤΜ του Υφυπουργού Οικονομικών"

Μ.Κάτσης για το κλείσιμο Εθνικής Τράπεζας στους Φιλιάτες: "Εμπαιγμός της τοπικής κοινωνίας το ΑΤΜ του Υφυπουργού Οικονομικών" 

Ένα μεγαλοπρεπέστατο εμπαιγμό των κατοίκων του Δήμου Φιλιατών επεφύλασσε τη Δευτέρα 7/12 ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Ζαββός στη Βουλή σχετικά με το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας. Η κυβέρνηση των Λουδοβίκων και Αντουανετών, αδιαφορώντας και αγνοώντας τις δυσκολίες και τα προβλήματα των ορεινών και ακριτικών περιοχών σε δίκτυα τηλεπικοινωνιών και συγκοινωνίες, καθώς και το γεγονός ότι σε αυτές ζουν και ηλικιωμένοι άνθρωποι, έταξε στους κατοίκους εξυπηρέτηση από το internet και ένα ATM στη θέση του υποκαταστήματος, προσπαθώντας να τους χρυσώσει το χάπι. Με κυνισμό, μάλιστα, μας λέει ότι «πέτυχε», αντί για υποκατάστημα, η Τράπεζα να παρέχει «υποκατάσταστα» υπηρεσιών, αφού δε μπορεί να κάνει τίποτα για να μην κλείσει και να μην τρέχουν οι πολίτες να εξυπηρετηθούν στην Ηγουμενίτσα. 

Μάταια ο κυβερνητικός βουλευτής της ΝΔ προσπαθούσε με γλαφυρό λυρισμό να ρίξει στο συναίσθημα την κυβέρνηση των funds, που ενδιαφέρεται μόνο για τους μεγάλους και ισχυρούς. Ίσως δεν έχει αντιληφθεί ποια κυβέρνηση στηρίζει. 

Προειδοποίουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι μετά το νομοσχέδιο έκτρωμα για την αναδιάρθρωση των ΕΛΤΑ κινδυνεύει και το κατάστημα των ταχυδρομίων στο Φιλιάτι, ενώ για το στρατόπεδο δεν είμαστε καθόλου βέβαιοι ότι ο σχεδιασμός να μπει λουκέτο -που είχε η κυβέρνηση Σαμαρά και απέτρεψε ο ΣΥΡΙΖΑ- έχει φύγει από το τραπέζι. Αυτή η κυβέρνηση εξάλλου μόνο να κλείνει ξέρει. 

Μια κυβέρνηση ανίκανη, εκτός τόπου και χρόνου, με παντελή απουσία ενσυναίσθησης και κοινωνικής ευαισθησίας, μόλις ενάμιση μήνα αφότου έκανε το μεγάλο δώρο στις Τράπεζες, τον πτωχευτικό κώδικα, για να υφαρπάξουν τις περιουσίες των πολιτών, ενώ με το σχέδιο "Ηρακλής" είχε δώσει και 12δις €σε εγγυήσεις και ρευστότητα από το μαξιλάρι των 37δις € που άφησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. 
Κι'όμως ούτε ένα κατάστημα δεν μπορούν να κρατήσουν. Γιατί απλά δεν τους καίγεται καρφί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου