Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας: "Έφαγε τα μούτρα της η κυβέρνηση - Ακυρώσαμε στην πράξη τις απαγορεύσεις και τον αυταρχισμό" - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας: "Έφαγε τα μούτρα της η κυβέρνηση - Ακυρώσαμε στην πράξη τις απαγορεύσεις και τον αυταρχισμό"

Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας: "Έφαγε τα μούτρα της η κυβέρνηση - Ακυρώσαμε στην πράξη τις απαγορεύσεις και τον αυταρχισμό"
ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! 
ΑΚΥΡΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ! 

Το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας χαιρετίζει τη συμμετοχή των εργαζομένων των σωματείων και των μαζικών φορέων της πόλης μας για τη συμμετοχή τους στο γιορτασμό του πολυτεχνείου που είχε συμβολικό χαρακτήρα. 
Χαιρετίζει τη συμβολική κινητοποίηση έξω από την Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα και το μεσημέρι στα Προπύλαια. 

Χαιρετίζουμε την αποφασιστική και μαχητική στάση των εργαζομένων και της νεολαίας απέναντι στα σχέδια της κυβέρνησης της ΝΔ να τρομοκρατήσει το λαό, να επιβάλλει σιγή νεκροταφείου. 

Βροντοφωνάξαμε ξανά τα αντιιμπεριαλιστικά συνθήματα, ΕΞΩ ΟΙ Η.Π.Α., ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ. Δώστε λεφτά για την υγεία και όχι για του ΝΑΤΟ τα σφαγεία. Η υπόσχεση και η απόφαση μας ότι θα τιμήσουμε τα επίκαιρα συνθήματα τηρήθηκε στο έπακρο. 

Σκύλιασε το αστικό κράτος και ο μηχανισμός καταστολής που κατέφυγε για ακόμα μια φορά στην βία και την καταστολή. 

Καταδικάζουμε την απρόκλητη επίθεση των δυνάμεων καταστολής. 

Αντί να θωρακίσουν τα νοσοκομεία, να πάρουν μέτρα προστασίας στα σχολεία, στα μέσα μεταφοράς, στοιβάχτηκαν χιλιάδες αστυνομικοί σε όλη τη χώρα για να ξυλοφορτώσουν εργαζόμενους, να τους στοιβάξουν σε κελιά ελάχιστων τετραγωνικών. 

Οι εργαζόμενοι με τα συνδικάτα τους έκαναν κουρελόχαρτο την απόφαση της κυβέρνησης. 

Οι οργανωμένοι αγώνες και τα συνδικάτα δεν μπαίνουν στο γύψο. 

Ο στόχος τους να επιβάλλουν τις ανατροπές του αιώνα εν μέσω πανδημίας, με επιβολή σιγής νεκροταφείου, δεν θα περάσει. 

Είναι γελασμένοι όσοι νομίζουν ότι με το μαστίγιο θα τρομοκρατήσουν το λαό που αγωνίζεται ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τους πολέμους ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – Ε.Ε., το λαό που αγωνίζεται και διεκδικεί την προστασία της υγείας της ζωής και των δικαιωμάτων του. 

Οργανώνουμε με όλες μας τις δυνάμεις 
την Πανεργατική – Πανελλαδική 
Απεργία στις 26 Νοέμβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου