Σύβοτα: Έκλεισε γνωστό παραλιακό μπαρ μετά από θετικό κρούσμα κορωνοϊού σε άτομο που σχετίζεται με την επιχείρηση - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Σύβοτα: Έκλεισε γνωστό παραλιακό μπαρ μετά από θετικό κρούσμα κορωνοϊού σε άτομο που σχετίζεται με την επιχείρηση

Σύβοτα: Έκλεισε γνωστό παραλιακό μπαρ μετά από θετικό κρούσμα κορωνοϊού σε άτομο που σχετίζεται με την επιχείρηση

Πριν λίγη ώρα και μετά από έντονη φημολογία, ενημερωθήκαμε ότι γνωστό παραλιακό μπαρ στα Σύβοτα έκλεισε αφού, άτομο που σχετίζεται με την επιχείρηση η οποία ανήκει στο οικογενειακό του περιβάλλον και είχε συχνή παρουσία στο χώρο, βγήκε θετικό στο τεστ κορωνοϊού. 
Το κρούσμα δεν "χρεώνεται" επίσημα στη Θεσπρωτία, δεδομένου ότι ο τόπος μόνιμης κατοικίας του εν λόγω ατόμου είναι τα Ιωάννινα.
Έχει ήδη αρχίσει η ιχνηλάτηση του κρούσματος, καθώς και εξέταση στο υπόλοιπο προσωπικό, το οποίο θα εξεταστεί από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Δεδομένου, ότι πρόκειται για πολύ γνωστό μπαρ των Συβότων το οποίο τις τελευταίες ημέρες επισκέφτηκαν εκατοντάδες άτομα, αναμένουμε τις εντολές και τις ενέργειες του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας.
Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, αν έκλεισε οικειοθελώς ή αν επιβλήθηκε το μέτρο της αναστολής λειτουργίας της επιχείρησης.

Να σημειώσουμε ότι προχθές η αστυνομία έβαλε λουκέτο σε άλλο παραλιακό μπαρ της Πλαταριάς για παραβίαση των κανόνων για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού, το οποίο όμως άνοιξε ξανά, διότι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έκανε ένσταση η οποία έγινε δεκτή...!
Επίσημη ενημέρωση για όλα αυτά, δεν έχει υπάρξει ούτε από τον ΕΟΔΥ, ούτε από την Πολιτική Προστασία, ούτε από την Περιφέρεια Ηπείρου ή το Δήμο Ηγουμενίτσας, ούτε καν από την Γενική Αστυνομική Δ/νση Ηπείρου!!!

Και βέβαια προκύπτει το ερώτημα, γιατί όλοι οι υπεύθυνοι δεν βγάζουν μια ανακοίνωση για έγκυρη ενημέρωση;;; Αν προκύψουν κι άλλα κρούσματα, θα φταίει πάλι η νεολαία κι όχι οι αρμόδιοι που σιωπούνε όταν πρόκειται για κλαμπάκια τα οποία δεν ελέγχονται, αλλά κι όταν ελέγχονται τελικά οι αστυνομικοί δεν είδαν καλά και ξανανοίγουνε;;;
Κάτι δεν πάει καθόλου καλά στη Θεσπρωτία με τους ελέγχους και το έχουμε τονίσει ξανά.
Θα αναμένουμε μέχρι αύριο τις εξελίξεις και θα επανέλθουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου