Κρύφτηκε ακόμη μια φορά...! - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Κρύφτηκε ακόμη μια φορά...!

Κρύφτηκε ακόμη μια φορά...!

Ακόμη μια φορά σε ένα από τα πλέον σοβαρά ζητήματα της Θεσπρωτίας, επέλεξε να κρυφτεί ο κυβερνητικός Βουλευτής Βασίλης Γιόγιακας.
Από τις 17 Ιουλίου έχει δημοσιευθεί από το ΤΑΙΠΕΔ η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πώληση του ΟΛΗΓ.
Η εξέλιξη έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων και χθες συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας, όπου παρευρέθηκαν όλοι οι πολιτικοί φορείς. Εκτός από αυτόν.

Εδώ και δυο εβδομάδες δεν έχει πει κουβέντα για το θέμα, προφανώς διότι δε βρίσκει λόγια για να δικαιολογήσει τα έργα και τις ημέρες του ίδιου και της κυβέρνησής του. Αλλά απέφυγε να τοποθετηθεί ακόμη και στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου όλοι περίμεναν την τοποθέτησή του!
Την ώρα που έχουν εκφράσει άποψη οι πάντες και οι Θεσπρωτοί περιμένουν από τον κυβερνητικό βουλευτή μια καλύτερη ενημέρωση για τα σχέδια της κυβέρνησης, αλλά και τη δική του, προσωπική τοποθέτηση, ο ίδιος επέλεξε να κρυφτεί...
Και δεν τίθεται ζήτημα απουσίας του λόγω "ανειλημμένων υποχρεώσεων στην Αθήνα". Αυτή είναι η ανειλημμένη υποχρέωσή του, να ενημερώνει τους Θεσπρωτούς για το μέλλον του τόπου και να διεκδικεί το καλύτερο δυνατό. Θα μπορούσε έστω να κάνει μια τοποθέτηση μέσω ίντερνετ, όπως έκαναν άλλοι θεσμικοί φορείς.
Φαίνεται όμως ότι τα σχέδια του ίδιου και της κυβέρνησής του για το μέλλον του τόπου ντρέπονται και οι ίδιοι να τα μολογήσουν...!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου