Χιονίστρα: 1.644 μέτρα πιο κοντά στ' αστέρια... (+ΦΩΤΟ) - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Χιονίστρα: 1.644 μέτρα πιο κοντά στ' αστέρια... (+ΦΩΤΟ)

Χιονίστρα: 1.644 μέτρα πιο κοντά στ' αστέρια... (+ΦΩΤΟ)

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ελαταριάς παρά τις φετινές δυσκολίες και πάντα πιστός στους στόχους του για ανάδειξη της περιοχής μέσω του εναλλακτικού τουρισμού με παράλληλη διαφύλαξη της παράδοσης αυτού του τόπου, διοργάνωσε με επιτυχία στις 18 και 19 Ιουλίου την εκδήλωση Χιονίστρα, "1644 μέτρα πιο κοντά στ' αστέρια"
Η εκδήλωση περιλάμβανε ανάβαση στην κορυφή του βουνού της Χιονίστρας. Πραγματοποίηση δρώμενου με συμβολική αξία, φέρνοντάς τον, ήχο της παράδοσης της Ηπείρου, το κλαρίνο, στις πλαγιές του βουνού. 


Ακολούθησε διανυκτέρευση στην κορυφή όπου πραγματοποιήθηκε αστροπαρατήρηση με ένα από τα κυριότερα θέματα την παρατήρηση του κομήτη NEOWISE (C/2020 F3). 
Το Δ.Σ. θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Ελαταριάς Θύμιο Πανταζή, τον μουσικό (κλαρίνο) Αντώνη Γιάκη, το φαρμακείο Κάτσιου για τη χορηγία του φαρμακευτικού υλικού και όλα τα μέλη του Εκπολιτιστικού Συλλόγου που βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης. Ιδιαίτερες ευχαριστίες φυσικά στους συνοδοιπόρους μας που μαζί εκεί πάνω στα 1644 μέτρα της Χιονίστρας ζήσαμε αξέχαστες στιγμές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου