Θεσπρωτία: Έργα Πολιτισμού και Άρδευσης μέσω προγραμματικών συμβάσεων υλοποιεί η Περιφέρεια Ηπείρου - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Θεσπρωτία: Έργα Πολιτισμού και Άρδευσης μέσω προγραμματικών συμβάσεων υλοποιεί η Περιφέρεια Ηπείρου

Θεσπρωτία: Έργα Πολιτισμού και Άρδευσης μέσω προγραμματικών συμβάσεων υλοποιεί η Περιφέρεια Ηπείρου 

Νέα έργα πολιτισμού, ύδρευσης και αποκατάστασης της λειτουργίας αντλιοστασίων για την άρδευση των καλλιεργειών θα υλοποιηθούν από την Περιφέρεια, μετά την έγκριση των αντίστοιχων προγραμματικών συμβάσεων που ενέκρινε στη χθεσινή της συνεδρίαση η Επιτροπή Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Περιφέρειας Ηπείρου. 

Ειδικότερα για τη Θεσπρωτία αποφασίστηκαν:

Στον τομέα Πολιτισμού προγραμματικές συμβάσεις θα υπογραφούν για το έργο: 
Μεταξύ Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Ηπείρου & της Ιεράς Μητρόπολης Παραμυθιάς, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας για την υλοποίηση του έργου: «Γεωτεχνική έρευνα και μελέτη & αρχιτεκτονική και στατική μελέτη για την αποκατάσταση του καθολικού της Ι.Μ. Αγίου Ιωάννη Βέλλιανης, Τ.Κ. Προδρομίου του Δήμου Σουλίου» προϋπολογισμού 103.873,69 €. 

Στον αγροτικό τομέα προγραμματικές συμβάσεις θα υπογραφούν για τις εξής περιπτώσεις: 
- Με Τ.Ο.Ε.Β. ΑΧΕΡΟΝΤΑ για την: «Προμήθεια πίνακα Μ.Τ και καλωδίων αντλιοστασίων άρδευσης (Δικόρφου και Τσουκνίδας) του ΤΟΕΒ ΑΧΕΡΟΝΤΑ», προϋπολογισμού 24.800 €. 

- Με Τ.Ο.Ε.Β. ΑΧΕΡΟΝΤΑ για την υλοποίηση του έργου με τίτλο: «Προμήθεια ρυθμιστή στροφών και ομαλού εκκινητή αντλιοστασίων άρδευσης του ΤΟΕΒ Αχέροντα», προϋπολογισμού 24.800 €. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου