Για ποια θέματα συζητήσατε κε. Βουλευτά;;; - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Για ποια θέματα συζητήσατε κε. Βουλευτά;;;



Για ποια θέματα συζητήσατε κε. Βουλευτά;;;

Για ακόμη μια φορά ο κυβερνητικός Βουλευτής Θεσπρωτίας κ. Β. Γιόγιακας είχε επίσημη συνάντηση για θέματα της Θεσπρωτίας.
Αυτή τη φορά συναντήθηκε με τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχο Λ.Σ. Θεόδωρο Κλιάρη και τον Πρόεδρο της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Βορειοδυτικής Ελλάδος Αλέκο Δροσόπουλο.
Μπορεί, ο κ. Γιόγιακας ως βουλευτής της αντιπολίτευσης να ήταν αρκετά δραστήριος, όσον αφορά τις συναντήσεις του, αλλά και την επικοινωνιακή του προβολή, ωστόσο, από τη στιγμή που εξελέγη κυβερνητικός βουλευτής, έχει παύσει να ενημερώνει επίσημα με δελτία Τύπου τους Θεσπρωτούς για το τι ακριβώς συζητάει στις επίσημες επισκέψεις του με κυβερνητικούς ή υπηρεσιακούς παράγοντες και αξιωματούχους.
Ίσως να επηρεάστηκε από τον Άδωνι που χρησιμοποιεί το facebook για να κάνει την επικοινωνιακή του προβολή, ωστόσο, ούτε σε αυτές τις περιπτώσεις ενημερώνει για το τι ακριβώς ειπώθηκε ή έστω ποια θέματα συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια των συναντήσεών του.
Τελευταίο παράδειγμα η συνάντηση του κ. Γιόγιακα με τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος και τον Πρόεδρο της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Βορειοδυτικής Ελλάδος στις 3 Ιουνίου.
Δεν έστειλε δελτίο Τύπου στα ΜΜΕ αλλά αρκέστηκε να κάνει μια ανάρτηση στο προφίλ του στο facebook, όπου ανέφερε τα εξής:

"Θέματα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας συζητήσαμε στη χθεσινή συνάντηση με τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχο Λ.Σ. Θεόδωρο Κλιάρη και τον Πρόεδρο της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Βορειοδυτικής Ελλάδος Αλέκο Δροσόπουλο".

Αλήθεια κε. Γιόγιακα, το θεωρείτε αυτό ενημέρωση προς τους Θεσπρωτούς; Χωρίς να αναφέρετε ποια από τα πλείστα σοβαρά ζητήματα που αφορούν το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας συζητήσατε;
Δεν αντιλαμβάνεστε πως οι κακόπιστοι θα θεωρήσουν ότι πήγατε απλώς να ζητήσετε ρουσφέτια;
Ίσως να είναι υπερβολικό να ζητάμε ενημέρωση από τον κ. Γιόγιακα για τις επίσημες συναντήσεις του, δεδομένου ότι δεν ενημέρωσε τους Θεσπρωτούς για το τι ακριβώς συζήτησε όταν συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό.
Ίσως πάλι, το φιάσκο που του κάνανε στο Υπουργείο Παιδείας όταν προ μηνών συναντήθηκε με τον υφυπουργό και σε ανάρτησή του ανέφερε πως συζήτησαν για την παραχώρηση των εστιών του ΤΕΙ για τη στέγαση της αστυνομίας και την επομένη η υπουργός Παιδείας ανακοίνωσε την αναβολή λειτουργίας του ΑΕΙ....!
Ίσως, ίσως...!
Το θέμα είναι να αντιλαμβάνονται οι πολιτικοί, ότι εκτός των άλλων, στις υποχρεώσεις τους είναι και η ενημέρωση των πολιτών. 
Ειδάλλως, άλλα πάνε στο νου μας...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου