Απάντηση του Αντιδημάρχου Ηγουμενίτσας Β. Γκόλια στο Γ. Γόγολο - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

Απάντηση του Αντιδημάρχου Ηγουμενίτσας Β. Γκόλια στο Γ. Γόγολο

Απάντηση του Αντιδημάρχου Ηγουμενίτσας Β. Γκόλια στο Γ. Γόγολο

Προς ενημέρωση των πολιτών 

Εκπλησσόμαστε που εν καιρώ πανδημίας η επικοινωνιακή προπαγάνδα κάποιων προσπαθεί να διαστρεβλώσει τη σκληρή δουλειά του Δήμου Ηγουμενίτσας και μάλιστα κάθε φορά που ο Δήμος μας δείχνει τον καλύτερό του εαυτό στη μάχη της νέας καθημερινότητας. 
Με πλήρη συναίσθηση της κρισιμότητας της κατάστασης και προκειμένου να διαχειριστούμε τον κίνδυνο της μετάδοσης του κορωνοϊού, από την πρώτη στιγμή λάβαμε με ψυχραιμία και σοβαρότητα μέτρα αντιμετώπισης, με εργαλείο τη διαρκή και ορθή ενημέρωση από επίσημες πηγές. 

Σε διαρκή επαγρύπνηση, δουλεύουμε συντονισμένα για την προστασία της δημόσιας υγείας και την κοινωνική συνοχή, συνεπικουρούμενοι από τον ιατρό και τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου μας, πάντα σε συνεχή διαδικασία αλληλοενημέρωσης με όλους τους Επιστημονικούς και Διοικητικούς Φορείς του Δημοσίου και της Αυτοδιοίκησης. 
Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας για τις δράσεις μας με όλους τους διατιθέμενους τρόπους, τόσο από τον επίσημο ιστότοπο του Δήμου μας, όσο και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και τον τύπο. https://igoumenitsa.gr/el/?option=com_content&view=article&id=1120

Αυτές τις δύσκολες μέρες δρούμε με σοβαρότητα και ταπεινότητα. Οπλισμένοι με σύνεση, σχέδιο και αποφασιστικότητα συνεχίζουμε τη μάχη μας χωρίς να πτοούμαστε από κάθε είδους βολή. Μοναδικός μας στόχος είναι να γίνουμε ασπίδα για την τοπική μας κοινωνία και μαζί με τους συμπολίτες μας να βγούμε νικητές από αυτήν την επίπονη διαδικασία. 
Εν όψει των ημερών του Πάσχα ας μείνουμε ταπεινοί κάνοντας το αύριο πιο φωτεινό και αισιόδοξο. 
Καλή Ανάσταση με υγεία, σύνεση κι αλληλεγγύη. 

Ο Αντιδήμαρχος Ηγουμενίτσας
Βασίλειος Γκόλιας
Συντονιστής δράσεων κατά του COVID-19

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου