Στηρίζουμε τα παιδιά με καρκίνο - Πασχαλινές λαμπάδες Φλόγα - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Στηρίζουμε τα παιδιά με καρκίνο - Πασχαλινές λαμπάδες Φλόγα

Στηρίζουμε τα παιδιά με καρκίνο - Πασχαλινές λαμπάδες Φλόγα

Οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους μας και πιο πολύ για τα παιδιά της Φλόγας που υποβάλλονται σε θεραπεία και τους γονείς τους.
Ήδη από τον Ιανουάριο, με αγάπη και ενθουσιασμό ετοιμάσαμε, όπως κάθε χρόνο, τις λαμπάδες μας για το φετινό Πάσχα. Σ ένα καλά εξοπλισμένο εργαστήριο που στήθηκε σιγά σιγά τα τελευταία χρόνια, μια μεγάλη παρέα, οι «φίλες» εθελόντριες μας, έρχονται σε σταθερή και μόνιμη βάση, με μόνη αμοιβή τη χαρά της προσφοράς. Καθώς η εμπειρία τους μεγαλώνει με τα χρόνια, δημιουργούν πανέμορφες κατασκευές σε συνεργασία με τις μητέρες των παιδιών που φιλοξενούμε.
Λυπούμαστε γιατί τόση δουλειά και τόση αγάπη για φέτος θα μείνει στα ράφια καθώς δεν θα συμμετέχουμε σε μπαζάρ και δεν θα διαθέσουμε Πασχαλινά είδη ούτε στον ξενώνα μας.
Ανεβάζουμε λίγα σχέδια από τις λαμπάδες που ετοιμάσαμε στο Eshop της Φλόγας για όσους θέλουν δώσουν την αγάπη τους στον αγώνα μας.
Θα δεχόμαστε παραγγελίες μέχρι τις 10 Απριλίου. Όλες οι παραγγελίες θα αποσταλούν μέχρι 12 του ίδιου μήνα, για να είμαστε σίγουροι ότι όλες οι λαμπάδες θα φτάσουν στο προορισμό τους μέχρι την Ανάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου