Ηγουμενίτσα: Ακριβά κόστισε η βραδινή έξοδος σε 6 νεαρούς...! - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Ηγουμενίτσα: Ακριβά κόστισε η βραδινή έξοδος σε 6 νεαρούς...!

Ηγουμενίτσα: Ακριβά κόστισε η βραδινή έξοδος σε 6 νεαρούς...!

Πολύ ακριβά κόστισε μια βραδινή βόλτα για έξι νεαρούς το περασμένο Σάββατο. Φαίνεται πως οι νεαροί μπούχτησαν να βλέπουν όλη μέρα στην τηλεόραση τον Παπαδόπουλο να τους λέει ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και αποφάσισαν να βγουν μια βολτίτσα να τα πούνε.

Έτσι μαζεύτηκαν παρέα και για να μην γίνουν αντιληπτοί βρήκαν καταφύγιο στο προαύλιο του 4ου δημοτικού σχολείου να μοιραστούν τα νέα τους, σπάζοντας την καραντίνα...!

Φαίνεται όμως πως αυτή τους η κίνηση δεν άρεσε στους περίοικους και κλήθηκε άμεσα η αστυνομία. Οι άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν τους νεαρούς και τους επέβαλλαν το πρόστιμο των 150 ευρώ και στους έξι...! Καλός τζίρος για ένα μόνο περιστατικό!

Δυστυχώς οι νεαροί πήρανε τις κλήσεις τους και επέστρεψαν σπίτια τους. 150 ευρώ έκαστος για μία βραδινή έξοδο δεν θα είχαν πληρώσει ούτε στα μπουζούκια. Βέβαια, ο νόμος είναι νόμος και πρέπει όλοι να υπακούν. Ωστόσο, αρχίζει και γίνεται αντιληπτό ότι η επιβολή ενός προστίμου ίδιου ποσού για όλους δεν είναι και τόσο δίκαιο. Δεν είναι το ίδιο να πληρώνει 150 ευρώ πρόστιμο κάποιος που περιμένει το μηνιαίο επίδομα των 400 ευρώ για να ζήσει την οικογένειά του και να ισχύει το ίδιο για κάποιον που τα 150 ευρώ τα έχει για ηλιόσπορο. Δεν μπορεί να αγοράζουμε τις μετακινήσεις μας και την ελευθερία μας με 150 ευρώ...! Δε μπορεί να μετατραπεί ένα πρόστιμο σε εξιτήριο...! Ας το σκεφτούν αυτό οι νομοθέτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου